My First Giveaway by Blog Sal

5:33 PM




Assalamualaikum wbt..
Saya nak menjemput awak untuk sama-sama support rakan saya nie.. Jom kita ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan oleh rakan saya SalbiahM.. 

Macam biasa, klik pada banner kat atas untuk join dan ikutilah syarat yang diberikan dan ada hadiah yang menarik menanti awak semua...

Tarikh tutup penyertaan giveaway ini adalah pada 8 Februari 2021..

Best of luck...

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

13 lovely notes

  1. Eza paling awal join giveaway blogger Sal. Hihi. Selamat bergiveaway ya! Eza blogwalking kat sini.

    ReplyDelete
  2. done joined. Semoga ada rezeki sama sama kita menang :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana menyertai Giveaway by Blog Sal. Nombor penyertaan anda adalah 31 . Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  4. good luck :)
    aida pun baru nak join pagi ni.
    baru dpt bersiaran dari laptop.
    kalau blogwalking dari phone, sgt malas nak create entri blog :) hu hu hu

    ReplyDelete
  5. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal_17.html

    ReplyDelete
  6. Moga ada rezeki untuk GA ini 😊

    ReplyDelete
  7. Singgah sini... dan follow...
    Good luck ya Shikin...

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators