Cabaran 14 Hari Menulis Jurnal

1:32 PM

Cabaran 14 Hari Menulis Jurnal

Assalamualaikum wbt.. 
Kelmarin saya ada buat random blogwalking dan saya terbaca satu entri yang cukup menarik perhatian saya.. Sebenarnya dah lama saya nak buat challenge nie tapi tue la.. Masa dengan idea ke laut... hihihi

Sii Nurul, terima kasih kerana bagi akak idea untuk menulis dalam jurnal akak... 


Dalam entri Sii Nurul, dia membuat cabaran selama 15 hari untuk menulis blog dengan contents yang menarik... Dengan ini saya sahut cabaran Sii Nurul tapi saya buat cabaran selama 14 hari untuk menulis jurnal.. Ada contents saya ambik inspirasi daripada Sii Nurul, Pinterest dan selebihnya daripada idea saya sendiri..

So, I think that I will start the challenge today..  Bismillah... Here I go...


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

13 lovely notes

  1. waa.. selamat menulis kak.. sy terhenti cabaran tetiba laptop pula buat masalah huhu T-T

    ReplyDelete
  2. Ada tengok beberapa blogger buat juga.
    Semoga dapat tulis berterusan selamat 14 hari.

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya menulis dengan cabaran yang ditetapkan. You can do it kak :)

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya menjurnal 14 hari berturut2.

    ReplyDelete
  5. Wahhh selamat menulis yer.. kita tolong tengok jelah dulu yer

    ReplyDelete
  6. yay!!! lets do this kak shikin! hehehe im looking forward to read

    ReplyDelete
  7. Semangat tahun baru ye. Good luck.

    ReplyDelete
  8. wahhh terbaikkk tu cabaran macam ni.. hihihi

    ReplyDelete
  9. Hehe lama tak tengok orang buat challenge!

    ReplyDelete
  10. Selamat menyahut cabaran kak. ada juga idea bila buat challenge macam ni, kan.

    ReplyDelete
  11. waw menariknya chalenge ini. Teringin nak menulis setiap hari seperti menulis diari tapi selalu tak jadi. Chaiyok chaiyok semuga berjaya

    ReplyDelete
  12. Menariknya..boleh ke nak join juga shikin :)

    All the best :)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators