Hari 12 - Gambar pada muka depan telefon bimbit | Cabaran 14 Hari Menulis Jurnal

7:23 PM

Hari 12 - Gambar pada muka depan telefon bimbit | Cabaran 14 Hari Menulis Jurnal

Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah.. Okay, hari nie kita just tengok gambar screenshot ajelah sebab tajuk untuk challege hari niepun adalah gambar kan.. 

Here we go..

Hari 12 - Gambar pada muka depan telefon bimbit | Cabaran 14 Hari Menulis Jurnal

Hari 12 - Gambar pada muka depan telefon bimbit | Cabaran 14 Hari Menulis Jurnal


Amacam..? Cantik tak..? hihihi.. So, pada awak yang belum lagi baca cerita cabaran saya yang lalu bolehlah klik kat bawah nie...



#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

10 lovely notes

  1. Cantik!
    Tambah cantik bila ada rancangan menabung tu hehehehee.

    ReplyDelete
  2. Cantiklah dinding kertas telefon.

    ReplyDelete
  3. Comel! Saya punya gambar anak2 tiga ketul 😘

    ReplyDelete
  4. Dia punya reminder tu comel betul. Memang tengok hari-hari mesti terbayang macamana tiba masanya duit dah cukup nanti. Chiayok!

    ReplyDelete
  5. comel gila! hahahahaha neat and color pun cantik hehehe

    ReplyDelete
  6. wah cutenya wallpaper dengan homescreen phone akak! kawaii gitu! ^_^

    ReplyDelete
  7. Tema pokok cactus, sejuk je mata memandang. Hihi. Paling penting aim saving tu, setiap kali tengok setiap kali tu ingat. Good tips tu. Asal tengok phone je insaf nak beli barang sebarang. Ye dak? Wallpaper phone Eza buah-buah tembikai.

    ReplyDelete
  8. comel icon icon kat handphone tu :)

    ReplyDelete
  9. nice :)
    siap ada reminder utk savings tu. bagus.
    tak le terlupa, kan.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators