Saturday, October 20, 2018

Buat perlabelan baru..

Assalamualaikum wbt..
Dah lama rasanya tak godek-godek jurnal nie, dalam fikiran dah terbayang nak tukar baju tapi kesihatan tak begitu mengizinkan lagi untuk mencari idea.. Tapi idea nak letakkan label pada jurnal nie memang meluap-luap.. 

Saya lupa nak screenshot gambar sebelum sebab semuanya tak dirancang.. hihihi so gambar selepas aje la yang dapat diberi.. 

Pada awak yang perasan pada widget menu tue, sebelum nie saya buatkan label dan akan menjadi sub-menu.. Tapi hanya menu (bloglist saja) yang menjadi sub-menu.. Untuk label yang lain, saya buatkan page baru yang diberi nama 'My Bookmarks' dan awak boleh baca tentang apa saja entri seperti review sahabat blogger pilihan dan sebagainya..


So, okey tak..? hihi

#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #bloggersepang



10 comments:

  1. Ok sangat. Senang nak selongkar entri sebelumnya 😊

    ReplyDelete
  2. Cantik la akak, kemas sgt. Mai suka header tu, dan bahagian bookmark tu. Rajinnya akak senaraikan...

    ReplyDelete
  3. Alahai. Aida bw dari phone.
    Nanti aida bw dari laptop, dpt view blog shikin properly, aida komen.

    ReplyDelete
  4. Nampak kemas dan sng utk oembaca nak cari info. Bagus lah kak. Rajin

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers