Sunday, October 28, 2018

Planner Book 2019

Assalamualaikum wbt..
Kita sekarang dah nak hampir ke penghujung tahun 2018 dan tahun 2019 akan menyusul tak lama lagi.. Jadi dah yang beli planner untuk tahun 2019 ke..? Saya dah.. Inilah planner saya untuk tahun 2019..

www.shikinrazali.com

Saya beli planner nie kat Shoppee dan secara kebetulan jurujual planner nie duduk di Sepang, so tadi dia COD planner nie ke rumah saya.. Harga satu planner nie adalah RM25 dan apa yang menarik mengenai planner nie adalah ianya berunsurkan Islamik planner... Inilah antara muka surat yang sempat saya snap..

www.shikinrazali.com

www.shikinrazali.com

www.shikinrazali.com

www.shikinrazali.com

www.shikinrazali.com

 Satu lagi yang menarik iaitu ada free gift..

www.shikinrazali.com

Cantik kan planner nie.. So, saya ada berita gembira untuk awak.. Saya sebenarnya ada beli 5 lagi planner.. 3 daripada planner nie dah bertuan iaitu pemenang Top Commentator Bulan Ogos (Kak Shahida Mohamed), September (Fatin Syaza) dan Oktober (Cik Ash)... Manakala 2 planner adalah untuk bakal pemenang Top Commentator Bulan November dan Bulan Disember.. 

www.shikinrazali.com

Jadi pada sesiapa yang nak planner tahun 2019 ini, bolehlah drop down nota awak dalam jurnal saya dan masih ada masa lagi untuk awak menjadi Top Commentator pada bulan November dan bulan Disember.. Jangan lepaskan peluang tau.. So inilah hadiah untuk Top Commentator yang bertuah dan jikalau ada lebih daripada sorang pemenang pada bulan tersebut, hadiahnya pun dapat planner jugak.. Menarik tak..? Jom.. 

P/s : Design planner nie saya bagi secara random tau.. 


#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #bloggersepang



13 comments:

  1. الله، nicenya planner... aien tak pernah lengkap plannernya. jadi un-plan semu benda. ∪ˍ∪

    ReplyDelete
  2. Menariknya planner ni... Ekin pun memang tiap2 tahun akan beli planner. .sebab senang sikit nak tulis plan apa2 dalan buku tu.. Hehehe

    ReplyDelete
  3. wah cantiknya akak :) best2 tq akak..

    ReplyDelete
  4. Cantiknya planner tu.. Yeah!! Akak nampak bahagian books to reads.. Planner yang ohsem..

    ReplyDelete
  5. Ccl ada jugak jenguk2 planner ni . Tapi belum beli lagi haa..design dia semua cantik2 .terkebil kebil mana nak pilih .

    Btw tahniah yg dapat planner dri sis shikin

    ReplyDelete
  6. menarik nya planner ni... nak satu....
    hehe. ok nnt nak terjah banyak2 , insya allah ...

    ReplyDelete
  7. cantiknya! Bertuah siapa yang dapat planner ni nanti

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers