Tuesday, October 09, 2018

Alhamdulillah, hadiah GA daripada Kak Sha dah sampai..

www.shikinrazali.com

Assalamualaikum wbt..
Awak masih ingat lagi tak nota entri saya yang rezeki menang GA tue..? Alhamdulillah, semalam hadiah GA Kak Sha dah selamat sampai di tangan saya.. Hihi rasa segan pulak kerana Kak Sha memang cepat poskan barangan tapi saya pulak melewatkan penghantaran.. Mintak maaf sangat-sangat pada Kak Sha, Fatin Syaza dan Cik Ash kerana tak sempat nak poskan hadiah top commentator jurnal saya disebabkan kekangan kerja.. Insha Allah, saya akan jelaskan hutang awak suma pada bulan ini.. 

Okey, inilah hadiahnya.. 

www.shikinrazali.com

www.shikinrazali.com

www.shikinrazali.com

Ada masa nanti saya akan ceritakan apakah kisah novel ini dalam jurnal ini.. Terima kasih Kak Sha, semoga rezeki akak sekeluarga dilimpahi rahmat dan dimurahkan berlipat kali ganda.. 

So, sesiapa yang nak kenal dengan Kak Sha, bolehlah singgah ke BLOG beliau dan saya penah buat REVIEW BLOG mengenai Kak Sha.. 


#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #bloggersepang


8 comments:

  1. Alhamdulillah.. Selamat membaca Shikin..

    ReplyDelete
  2. wahh...rezeki tu Shikin...seronok dapat membaca novel ni..mcm akak ni dok beli online...membaca sampai lupa banyak benda..heheh

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers