Tuesday, March 13, 2018

Dulu drama, sekarang filem..

Assalamualaikum wbt..
Awak masih ingat lagi tak mengenai drama bersiri kebombaan yang pernah ditayangkan di TV2 pada tahun 2016..? Kalu tak ingat awak boleh baca kat SINI.. Setelah drama bersiri kebombaan mendapat sambutan daripada rakyat Malaysia, kini JBPM mengorak langkah baru, iaitu filem pertama berkisahkan kebombaan yang bakal ditayangkan pada 5 April 2018 nanti.. 


https://starlavenderluna.blogspot.com

Tahniah diucapkan kepada JBPM dan semoga dengan filem nie, rakyat Malaysia dapat mengetahui lebih banyak lagi tentang tugas-tugas seorang anggota bomba..

Tak sabar rasanya untuk menunggu kemunculan filem nie.. Rasa bangga pun terselit dalam jiwa nie jugak walaupun tak dapat peluang untuk berlakon.. hihihi perasan aje Shikin nie kan.. 


7 comments:

  1. Boleh lah nanti tengok wayang

    ReplyDelete
  2. wahhh poster cantik! Thumbs up kepada yang terlibat sebab buat movie yang berkisarkan unsung hero di Malaysia ni

    ReplyDelete
  3. Wah.. filem pula.. Drama pun tak sempat nak tengok..

    ReplyDelete
  4. this kind of movie and drama memang patut di ketengahkan !

    ReplyDelete
  5. aida x sure about drama tu, shikin.
    aida ni byk terlepas drama tv.
    tq for informing tau. filem ni harap nyer meletops.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers