Tuesday, March 13, 2018

Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Nurzakiah Hanum

http://starlavenderluna.blogspot.com

Assalamualaikum wbt..
Selamat pagi awak..! Ada sesiapa masih berjaga di pagi Selasa nie..? Dah mula nak tido ke? atau ada yang baru nak memulakan tugasan di pejabat..? Yealah, tak semua orang bekerja di siang hari, kan.. Ada yang memulakan tugasan di waktu malam.. Apapun saya nak ucapkan selamat beristirehat pada sesiapa yang nak berehat dan selamat menjalankan tugas pada sesiapa yang memulakan tugas.. 

So, kali nie siapa pulak yang bertuah untuk menerima review daripada saya... Jom kita berkenalan dengan beliau.. Yang saya maksudkan adalah...

http://starlavenderluna.blogspot.com



Blog Anum Khairil... Seorang wanita yang berasal daripada Temerloh, Pahang dan kini menetap di Sungai Buloh.. Blogger nie saya panggil dia nama kak Anum yang dah berkawin dengan seorang jejaka handsome bernama Khairil dan nama blog kak Anum nie adalah bersempena dengan nama gabungan kak Anum dan abang Khairil..

Saya kenal dengan kak Anum nie melalui segmen atau giveaway macam tue la, dan dia memang seorang yang amat peramah dan suka tinggalkan nota, komen kat mana-mana saja yang dia singgah kat blog.. Kak Anum nie seorang yang aktif bersukan terutama dalam sukan dart dan kak Anum amat suka dengan pengembaraan pada tempat-tempat percutian.. Walaupun kami tak penah lagi berkesempatan untuk bersua muka, tapi saya amat merasai seperti dah lama kenal dengan Kak Anum.. 

Kak Anum suka menceritakan kisah hidupnya sehari-hari dan adakalanya dia akan berkongsi beberapa tips ataupun informasi yang menarik untuk tatapan pembaca dia.. Daripada entri-entri kak Anum, saya memang dapat rasakan betapa bahagianya kehidupan dia di samping suami dan keluarga yang tersayang dan yang paling best tue bila dia kongsi pasal patin masak tempoyak.. WOW...! Memang saya jealous sangat-sangat pada kak Anum sebab bila dia balik kampungnya di Temerloh, pasti dia akan kongsikan entri mengenai patin masak tempoyak.. Akak, janganlah buat saya jealous yea... hihi gurau jea kak..

Kak Anum, terima kasih saya ucapkan pada akak kerana selalu tinggalkan nota pada jurnal saya yang kerdil nie. Semoga ikatan ukhuwah antara kita takkan terputus sampai bila-bila dan saya mintak maaf andainya komen saya pada blog akak mungkin telah membuatkan hati akak terluka.. 
Image result for blogwalking
Jom kita jengah dan singgah ke blog Anum Khairil.. 

#teambpt
#bloggerpantaitimur
#bloggerterengganu
#bloggersepang


12 comments:

  1. Tahniah anum...kakak tumpang glamour d komen je la... hehehe


    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/allah-uji-ikut-kemampuan-kita.html

    ReplyDelete
  2. Oo orang temerloh ke kak anum. berjiran la ngan sy. hee

    ReplyDelete
  3. waaahhh...
    selalu juga layan blog anum..

    ReplyDelete
  4. Terus kenal sis Anum yang aktif bersukan dan suka travel..

    ReplyDelete
  5. owh
    sis anum selalu komen blog den
    bagus2

    ReplyDelete
  6. blog anum friendly jom kenal dgn dia hihii

    ReplyDelete
  7. Tahniah sis anum.. Good review shikin..

    ReplyDelete
  8. Nanti nak singgah la blog sis anum hehe

    Btw jemput join segmen saya
    http://www.airahsyahirah.com/2018/03/segmen-cari-bloglist-sebulan-by-airah.html?m=1

    ReplyDelete
  9. alamak.. terharunya bila baca
    tq sudi review blog akak tau
    akak sebenarnya lama x blogwalking sebab bz dek kerja
    sampai x dan nak berblog
    rindu pada semua
    thanks tau sudi review akak. nak nangis baca hehe
    luv u

    ReplyDelete
  10. da lama sgt folo blog anum.
    memang kenal sgt nih :)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers