Betul ke tak..?

9:18 AM

Assalamualaikum wbt..
Semalam masa dok godek-godek fesbuk, saya terjumpa satu gambar yang menarik perhatian..Gambar yang saya maksudkan adalah ini...

Image may contain: text

Hihihi... Rasa macam betul jea, sebab saya bukan saja suka gigit lengan hubby tapi selalu jugakla gigit lengan anak sedara dan adik-adik saya masa kecik-kecik dulu.... Bukannya gigit sakit tapi gigit manja.. 

Awak ada tak perasaan seperti nie..? 

Memang nak tergelak la tengok gambar nie... hihihi


You Might Also Like

10 lovely notes

  1. hehehe gigit manja org kata. comel je hehe.

    ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/penting-atau-tidak-crossline-di-ic.html

    ReplyDelete
  2. Memang betul pun.. Sha selalu gigit tangan, kaki anak-anak Sha.. hahaha

    ReplyDelete
  3. kalo da ada benda yang blh buat kita rasa gerigitan (Mean geram sgt), confirm gigit2 sampai merah lengan.hehehe

    ReplyDelete
  4. Mama pun haha.. nasib la Syafi atau ayah syafi

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. now izzat suka plak gigit kakak-kakak.
      berlari la kakak dari izzat tau, shikin :)
      puas la aida menenangkan diorang hadoi lah...

      Delete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators