Hari 13 - 'Target Goal' untuk tahun ini | Cabaran 14 Hari Menulis Jurnal

Friday, January 15, 2021

Hari 13 - 'Target Goal' untuk tahun ini | Cabaran 14 Hari Menulis Jurnal

Assalamualaikum wbt..
Hari 13.. Wah, dah tak lama lagi saya akan menghabiskan challenge nie yea.. Alhamdulillah... Nak tahu apakah 'target goal' saya untuk tahun nie..?

Salah satunya adalah renovation rumah.. Sebenarnya itu adalah 'goal' saya untuk tahun lepas, tapi memandangkan kita mengalami pandemik COVID-19 jadi ianya terpaksa ditunda ke tahun ini.. Harap² tahun nie, planning saya untuk renovate rumah berjalan dengan lancar, mudah-mudahan.. 

Target goal saya yang kedua Insha Allah bakal dilaksanakan adalah saya nak buat lebih banyak bullet journal yang cute... hihihi geram weyhhh bila tengok dalam Youtube...


Idea bullet journal saya diinspirasi oleh video ini.. Cantik kan.. Geram jea tengok... 

So, inilah target goal saya untuk tahun nie, sebabnya kebanyakan yang saya target sebelum ini Alhamdulillah dah tercapai.. 



#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



15 comments

  1. Cantik bullet journal tu. Semoga target goal Shikin akan tercapai.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Awak kena tengok kat bentuk web version sebab mobile version memang x kluar videonya..😅

      Delete
  3. Senoga dipermudahkan mencapainya

    ReplyDelete
  4. Semoga rajin buat bullet jurnal. Nanti saya tengok video sebab tengok melalui telefon bimbit.

    ReplyDelete
  5. Renovation rumah. Bestnya. Eza pun nak start renovate rumah jugak, sekarang ni memang yang basicc je ada, nampak kosong je rumah. Maklumlah baru-baru kahwin ni, belum stable sangat. Eza insyaAllah akan start kat ruang tamu dulu.

    ReplyDelete
  6. Kreatif mereka yang suka buat bullet journal ni.

    ReplyDelete
  7. patut tak xkeluar. Hehehe tak apa.. Aien doakan akak berjaya capai impian akak untuk 2021. Aamiin..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah. thn 2020 aida da complete ubah suai rumah aida.
    yg main and guna byk duit is luar la.
    done last november. syukur sgt da settle.
    now dah pkp. kalau belum, bakal tertangguh lagi :(
    now takde dah projek besar kat rumah aida ni, shikin.
    just benda kekecik aje.

    cute! kena kreatif terlajak if nak buat hiasan jurnal gitu ekk.
    then lebih best guna bahan recycle. lebih bermakna!
    aida ni kekadang kreatif. tapi malas! ha ha ha ha :)

    ReplyDelete
  9. Happy journaling, Shikin! Moga target goal akan tercapai dengan jayanya 😊

    ReplyDelete
  10. Ooo Cik TK guna mobile version. Tu tak nampak video

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kreatif betul!!! Lengkap semua alat2 dia guna. Stamping, stiker, pen macam2 jenis, washi tape, dan bahan recycle! Hasilnya sungguh nice!!

      Delete
  11. Wow.. cantiknya bullet jurnal tu..
    Semoga kedua-dua goal Shikin akan tercapai dan dipermudahkan perjalanannya..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧