Hari 3 - Your celebrity crush | Cabaran 14 Hari Menulis Jurnal

7:23 PM

Hari 3 - Your celebrity crush | Cabaran 14 Hari Menulis Jurnal

Assalamualaikum wbt..
Okay, fighto...fighto.. Hari ke-3 dalam Cabaran 14 Hari Menulis Jurnal.. Ada yang tunggu..? So, tajuk untuk hari ke-3 ini adalah Your Celebrity Crush...Siapakah agaknya...? Jom...


Ada sesiapa kenal tak wajah nie..? Kalau awak yang lahir pada tahun 90'an memang akan kenal dengan kumpulan boyband ini, Backstreet Boys.. Inilah Nicholas Gene Carter atau lebih dikenali sebagai Nick Carter...

Kumpulan Backstreet Boys sememangnya kumpulan boyband yang terkenal pada masa tue dan masa sekarang... Kumpulan nie masih lagi bergiat aktif dalam dunia seni dan masih lagi terkenal di seluruh dunia.. Nick Carter adalah merupakan celebrity crush saya dulu, kini dan selamanya... hihihi...

Sekarang pun saya masih lagi mengikuti perkembangan kumpulan ini dan Nick sendiri dalam laman Facebook serta Instagram.. Tapi Nick selalu post perkembangan dirinya dan keluarga dalam Facebook, dengan keletah  dua orang anak yang comel.. 

Sebab apa crush...?

Biasa orang kata pada penampilan fizikal iaitu hensem, yea.. Memang dia hensem, tak dinafikan tapi sebenarnya saya suka dengar suara Nick yang keanak-anakan gitu, sampailah sekarang suara dia masih kedengaran keanak-anakan.. Baru-baru nie dia telah muncul dalam rancangan The Masked Singer dan memakai kostum buaya yang berwarna pink..

Okay, itu saja untuk hari ini.. Insha Allah, jumpa lagi esok... So, pada awak yang belum lagi baca cerita cabaran saya yang lalu bolehlah klik kat bawah nie...



#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

17 lovely notes

  1. Biasa minat sebab kacak. Hehe.

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! nick cater !!!!

    ReplyDelete
  3. Kalo kakmim, lee brennan 911 😂😂😂😂

    ReplyDelete
  4. memang best layan lagu2 kumpulan BB ni

    ReplyDelete
  5. BB pun best tapi kita suka westlife

    ReplyDelete
  6. kalau saya....ramai ni. ha ha ha!

    ReplyDelete
  7. ni crush nieyl masa sekolah rendah hehehe

    ReplyDelete
  8. kumpulan lagend tu. hehe

    Terima kasih kerana sudi singgah dan komen di blog ejulz. :)

    https://ejulz.blogspot.com/2021/01/senarai-pengomen-tegar-dis-2020.html

    ReplyDelete
  9. cursh seantero alam zaman 90an gitchewww..

    ReplyDelete
  10. ada iras muka laki pelakon asmirandah tu

    ReplyDelete
  11. Saya pun minat Nick Carter! Celebrity crush saya banyak pemain bola. Haha

    ReplyDelete
  12. Lain betul bila dah berkeluarga. Dulu crush ramai peminat. Aaron Carter pun dah macam Nick carter zaman BSB dulu.

    ReplyDelete
  13. comel sangat anak dia dua orang tu. Geram tengok!

    ReplyDelete
  14. Kalau Cik TK, Takeru Sato! Hehe minat dia dah lama dah...

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators