Friday, May 04, 2018

Top Commentor April - Mei 2018


http://starlavenderluna.blogspot.com

Assamualaikum wbt...
Alhamdulillah, saya akan teruskan tradisi saya seperti biasa, untuk menghargai sahabat saya yang tak henti-henti untuk bagi support pada jurnal saya nie.. Terima kasih pada awak suma kerana tak putus-putus untuk tinggalkan nota pada jurnal saya, walaupun ada di antaranya saya hanya jadi silent reader saja.. Harapnya hubungan silaturahim nie akan berterusan tanpa sebarang prejudis antara kita.. Okey, diumumkan nama-nama yang bertuah..

Tahniah pada 10 orang sahabat saya yang tersenarai..

http://starlavenderluna.blogspot.com

Tahniah pada Cik Renex, Mamapp, kak Nurzakiah Hanum dan Cik Tie  kerana memasuki semula carta saya dan macam biasa, saya akan berikan saguhati pada yang bertuah, kali nie saya nak berikan pada  seorang yang baru masuk dalam senarai saya, dan beliau adalah : -

Nota : Maaf, saya pinjam header awak yea.. Thanks...

http://starlavenderluna.blogspot.com
Ayunie Ramli

Kepada sahabat yang tersenarai kat carta tue, sila whatsapp pada saya (019-9884032) butiran awak untuk tuntutan hadiah seperti nama penuh, alamat penuh dan no. telefon.. Insha Allah, nanti saya akan poskan hadiah awak nanti.. 

"Nota : Pada Tiara Sapphire, Ika S., Ejulz dan Atie Zieya, pemenang top commentor bulan lepas, hadiah awak suma akan diposkan bersama-sama dengan pemenang bulan ini.. Sori sangat-sangat sebab lambat pos tau disebabkan kekangan masa dan kerja hakiki saya.. hihi jangan marah yea..!"

Pada sahabat yang tak tersenarai tue, jangan kecewa yea sebab mungkin lepas nie nama awak pulak yang bertuah untuk duduk dalam carta saya.. Pada sahabat yang ada dalam list tue, saya buatkan bloglist khas untuk awak sehingga 31 Mei 2018..

http://starlavenderluna.blogspot.com

Tahniah sekali lagi dan terima kasih tak terhingga kerana sudi tinggalkan nota dalam jurnal saya nie, dan Insha Allah saya akan terus berusaha untuk menulis (errkk..menulis ke menaip..??) dalam jurnal nie... 


Tahniah pada semua...!


20 comments:

  1. Tahniah pada semua rakan blogger yang rajin meninggalkan komen :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, terima kasih ye!! Tak sangka memasuki carta kembali heheh

    ReplyDelete
  3. Tahniah yg ada dalan list... kita nak juga next month

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada semua pememang... Termasuk yg terdahulu yg masih menanti.
    .. ;)

    ReplyDelete
  5. Setelah sekian lama tk jadi top komnetar. Hihi. Alhmdulillah. Rzeki pg jumaat. Thanks kak kin. Butiran kita pm tepi ye.

    ReplyDelete
  6. Hehehe.. nama rabia always ada dalam carta jurnal kak shikin kan. i always support u sis

    ReplyDelete
  7. Tahniah ayuni. Yeay mama Ada Dalam senarai. TQ shikin

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua yang rajin meninggalkan komen :) Yayy, masih ada nama dalam senarai hehe.

    ReplyDelete
  9. Lama dah tak terselit nama dalam tp komentar blog shikin ni.. X cukup masa sebenarnya nk blogwalking.. Ni pun dah tgh malam baru boleh blogwalking.. Kalau rasa tak letih memang stayback.. Kalau dah letih, tidur awal lah jwbnye.. huhu

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers