Friday, October 05, 2018

Top Commentator September - Oktober 2018

www.shikinrazali.com


Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah, saya akan teruskan tradisi saya seperti biasa, untuk menghargai sahabat saya yang tak henti-henti untuk bagi support pada jurnal saya nie.. Terima kasih pada awak suma kerana tak putus-putus untuk tinggalkan nota pada jurnal saya, walaupun ada di antaranya saya hanya jadi silent reader saja.. Harapnya hubungan silaturahim nie akan berterusan tanpa sebarang prejudis antara kita.. Okey, diumumkan nama-nama yang bertuah..



Tahniah pada 10 orang sahabat saya yang tersenarai..

www.shikinrazali.com



Tahniah pada Kak Adianiez Aida, Mamapp dan Sayidah Napisah kerana memasuki semula carta saya dan macam biasa, saya akan berikan saguhati pada yang bertuah... Memandangkan rakan-rakan yang berada dalam carta nie penah menerima hadiah top commentator dalam jurnal saya sebelum ini, jadi saya terpaksa guna khidmat Encik Random.. Kali nie saya nak berikan pada sorang rakan saya dan beliau adalah : -


www.shikinrazali.com


Nota : Maaf, saya pinjam header awak yea.. Thanks...


www.shikinrazali.com

Kepada sahabat yang tersenarai kat carta tue, sila whatsapp pada saya (019-9884032) butiran awak untuk tuntutan hadiah seperti nama penuh, alamat penuh dan no. telefon.. Insha Allah, nanti saya akan poskan hadiah awak nanti.. Pada 'Top Commentor' bulan lepas, Kak Sha Mohamed dan Fatin Syaza, Insha Allah hadiah kalian berdua akan dipos bersama dengan pemenang bulan ini.. Maaf di atas kelewatan penghantaran hadiah disebabkan perkara yang tak dapat nak dielakkan...

Pada sahabat yang tak tersenarai tue, jangan kecewa yea sebab mungkin lepas nie nama awak pulak yang bertuah untuk duduk dalam carta saya.. Pada sahabat yang ada dalam list tue, saya buatkan bloglist khas untuk awak sehingga 31 Oktober 2018...



www.shikinrazali.com

Tahniah diucapkan kepada semua..


#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggersepang #bloggerterengganu #topcommentatorjurnal

10 comments:

  1. mood mama merudum tu yg jarang blogwalking sekarang.. baru2 ni aje ada celam celum singgah blog shikin hihi.. tahniah kepada yg tersenarai

    ReplyDelete
  2. congrats. Rajin komen. Ika tk banyak blogwalking last month. Huu

    ReplyDelete
  3. ALhamdulillah masih tersenarai :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah terima kasih Shikin rasa jarang blogwalking ddah bagi detail kat whatsapp

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada yang terpilih dan tersenarai

    ReplyDelete
  6. yeayyyy masuk dalam bloglist akak!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tersenrai :) tq kak shikin dan tahniah pemenang

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers