Tuesday, October 30, 2018

Sahabat Blogger Pilihan Starlavenderluna : Mar Mansor

www.shikinrazali.com

Assalamualaikum wbt..
Wah, minggu terakhir kita sebelum melangkah ke bulan baru.. Kejap aje masa berlalu, dan lusa kita bakal melangkah ke bulan November.. Jadi untuk minggu terakhir bulan Oktober nie, siapakah yang bakal direview oleh saya...? Jom kita kenal-kenal...

www.shikinrazali.com

Blog Janji Kita.. Nama diberi Mar Mansor yang berasal daripada Segamat dan kini tinggal di Johor Bharu, berumur 34 tahun, mempunyai 2 orang cahayamata dan sekarang sedang berbadan dua.. Mar Mansor mula masuk dalam dunia blogging pada tahun 2012 dan merupakan salah sorang ahli Team JDT Blogger.. Bekerja di sebuah syarikat swasta dan dalam masa yang sama menjadi blogger separuh masa..

Perkenalan antara saya dengan Mar Mansor ini dengan penglibatan kami berdua dalam pelbagai segmen dan GA yang dianjurkan oleh blogger lain.. Seperti yang lain jugak, Mar Mansor memang sorang supportive dalam penyertaannya untuk segmen dan GA dari rakan blogger yang lain.. Dalam blog beliau, memang banyak kisah menarik yang dikongsikan termasuklah membuat pelbagai review, berkongsi pelbagai tips, resipi dan kisah peribadi.. 




www.shikinrazali.comKepada Mar Mansor, terima kasih saya ucapkan pada awak kerana masih lagi mengikuti perkembangan jurnal saya dan sahabat saya di alam maya samada di dalam blog mahupun facebook.. Terima kasih kerana selalu bagi sokongan dan dorongan untuk saya terus sukses dalam dunia blogging... Saya mendoakan agar awak sekeluarga dirahmati dan diberkati oleh Allah dan semoga ikatan ukhuwah antara kita akan berkekalan Insha Allah.. Semoga awak terus sukses dalam dunia blogging dan sentiasa jaga kesihatan awak memandangkan kini awak dah berbadan dua.. Jangan buat kerja yang lasak-lasak sangat tau, dan doakan saya serta rakan-rakan yang lain yang masih dalam mood TTC, Insha Allah.. 

www.shikinrazali.com

Jom kita jengah dan singgah ke blog Mar Mansor serta salam perkenalan pada semua..



#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #bloggersepang



13 comments:

  1. bagus akak selalu buat blog review macam ni.. :)

    ReplyDelete
  2. salute dgn kak shikin sbb selalu buat review mcm ni.. selamat maju jaya kak!

    ReplyDelete
  3. kannn. dah nak masuk November dah jap jer :) Tq akak for review.

    ReplyDelete
  4. kannn. dah nak masuk November dah jap jer :) Tq akak for review.

    ReplyDelete
  5. Selalu jugak blogwalking blog sis mar mansor .tak jemu

    ReplyDelete
  6. selalu juga berkunjung ke blog kak mar :D

    ReplyDelete
  7. teruskan review sahabat blogger. mama pun boleh tumpang kenal

    ReplyDelete
  8. shikin ni rajin buat review hihihi

    ReplyDelete
  9. Wah dia tengah preggy ya, congrats mar ..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers