Friday, November 10, 2017

Jurnal berwajah baru..!

Image result for phew gif
Assalamualaikum wbt..
Dah bersawang jurnal saya nie, jadi mintak maaf saya tak dapat nak berkongsi apa-apa tips dengan awak suma, lantaran opis saya nak buat pengauditan kali kedua untuk 5S di dalam kawasan.. Jadi banyak benda yang perlu dibuat..

Tapi dalam masa yang sama, saya ada curi-curi buat silent blogwalking dalam blog awak dan ramai antara kita yang bertukar baju..

And guess what..

I'm also change it...

Sebelum nie, wajah jurnal saya macam yang nie..

http://starlavenderluna.blogspot.my

Ini adalah header yang lama... 

http://starlavenderluna.blogspot.my

Content yang lama...

http://starlavenderluna.blogspot.my

Cara label yang lama...

And now, may I presenting to you, my new look of journal..

http://starlavenderluna.blogspot.my

Dengan header yang baru...

http://starlavenderluna.blogspot.my

Susunan menu...


Susunan Top Commentator, Special Bloglist dan Let's Talk disatukan..

So, camne..

Anyway, SEO masih lagi dalam 82 peratus.. huhuhu.. 

19 comments:

  1. Wah blog berwajah baru comel hihihihi

    ReplyDelete
  2. Cantik lah shikin. Tahniah. Nampak lagi kemas Dan bersih suci aje. Selamat ber5s ye

    ReplyDelete
  3. i love it. cantik. dedua cantik yg lama n yg baru.

    ReplyDelete
  4. cantik.I like it.kemas je.Nanti akak update blog ya.Tak sabar nak komen2 blog akak ni.

    ReplyDelete
  5. Wahhh cantiknye...boleh ajar tak camana nk buat...

    ReplyDelete
  6. Tetap cantik...sentiasa kemas...suka!?!

    ReplyDelete
  7. nice r kak syikin!
    makin cantik blog akak! semoga mood blogging semakin bertambah! enjoy blogging kak! ^_^

    ReplyDelete
  8. πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’–πŸ’–πŸ’– cantik!

    ReplyDelete
  9. cantik wajah baru! hehe nampak kemas

    ReplyDelete
  10. Cantik juga rupa baru ni...teruskan..

    ReplyDelete
  11. yuhuuu... cantinya.... sesuai dgn tuannya yg cantik berbunga-bunga lagi... hehe

    ReplyDelete
  12. Cantiknya wajah baru.. pandai Shikin modified sendiri..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers