Akan Datang..!! Hadiah istimewa untuk 3 orang Top Commentator bulan Ogos 2020

3:33 PM




Assalamualaikum wbt.. 
Bersempena dengan birthday saya pada bulan Ogos akan datang nie, saya nak bagi hadiah special kepada 3 ORANG TOP COMMENTATOR (TOP 3 IN LIST).. 

Hadiahnya adalah...?



CANTIK TAK..? 3 buah jam tangan (no bracelet) akan menjadi milik 3 orang UNTUK TOP 3 LIST TOP COMMENTATOR JURNAL SHIKIN RAZALI...

Nak dapatkan hadiah nie..? Awak boleh komen sebanyak mana yang boleh dalam jurnal saya, tak kisahlah cerita baru ke cerita lama ke dalam jurnal saya nie... 

TAPI...

MESTI MELEBIHI 3 PATAH PERKATAAN TAU..! 

Sebab rasa tak adil bagi rakan-rakan yang bagi komen panjang-panjang tapi tak terpilih...

Hadiah nie saya akan pos bersekali dengan PEMENANG TOP COMMENTATOR BULAN MAC SEHINGGA BULAN JULAI..

KEPUTUSAN PEMENANG NANTI SAYA AKAN UMUMKAN PADA BILA-BILA MASA SAJA.. 

Jom.. Sudi-sudikan lah komen.. hihihi

BEST OF LUCK...!


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

21 lovely notes

  1. Ahhh bestnya cantik pulak tu nak cuba nasib boleh hehe

    ReplyDelete
  2. Ya Allah. Hadiah sangat menarik.
    Semoga murah rezeki Shikin ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin... Aamiin.. Aamiin.. Hihi.. Jemputlah komen banyak-banyak...

      Delete
  3. Wah.. terima kasih sebab memeriahkan dunia blog :)

    ReplyDelete
  4. Wahh!! Cantiknyaa jam tangan tu lagi2 warna pink..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Warna nanti random tau.. 😊jom komen banyak²...

      Delete
  5. Wow cantiknya saya suka jam hehe. Jommm berbalas komen

    ReplyDelete
  6. wah, menarik sangat hadiahnya :)
    moga dapat pada org yg selayaknya :)

    ReplyDelete
  7. seronoknya hadiahhh tu....menarik2...boleh cuba ni >_<

    ReplyDelete
  8. yang ni utuk komentar pada Ogos sahaja ya? yang untuk bulan ni dpt jugk ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk bulan Julai dah ada pemenangnya (https://www.shikinrazali.com/2020/07/top-commentator-bulan-julai-2020-tahniah.html).. Post nie untuk pemenang bulan Ogos..

      Delete
  9. bismillah , saya join . manatau rezeki :)

    ReplyDelete
  10. wow!!!!
    hadiah dia hebat! bukan calang2..
    good luck untuk yang join :)

    ReplyDelete
  11. cantiknyaaa jam tu kaler pun lawa..
    kena rajin2 ni untuk tersenarai hehe.. all the best semua =)

    ReplyDelete
  12. Wahh cantik jam tu.. jom kita saling berbalas komen, kita meriahkan lagi dunia blog ni..!

    ReplyDelete
  13. Allah.. cantiknya..
    Tahniah pada yang akan menerima.. semoga Allah murahkan lagi rezeki Shikin.. Aamiin..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators