Kajian Impak Program Galakan Membaca

10:01 AM


Assalamualaikum wbt... 
Sukacita dimaklumkan Perpustakaan Negara Malaysia (PNM) sedang menjalankan Kajian Impak Program Galakan Membaca untuk mengkaji keberkesanan program galakan membaca yang telah dilaksanakan terhadap masyarakat bagi meningkatkan amalan membaca. Kaji selidik ini bermula pada 30 Jun sehingga 30 Julai 2020.

Sehubungan dengan itu, awak semua dijemput untuk bersama-sama menjawab kajian ini di https://bit.ly/KajianImpakPGM2020

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

8 lovely notes

  1. Buat kajian seramai mana membaca buku.

    ReplyDelete
  2. Menarik program mcm ni.

    Jemput join giveaway ya ☺️

    https://ejulz.blogspot.com/2020/07/giveaway-by-ejulz-mamapie.html?m=1

    ReplyDelete
  3. wow.. mama nak isi tak boleh sebab ka opis tak leh masuk FB lak

    ReplyDelete
  4. Alamak tak dpt nak access link huu kenapa T.T

    ReplyDelete
  5. wahh..ada kajian sebegini....bagusnya diorang...mesti nk thu tahap pembacaan Rakyat Malaysia..

    ReplyDelete
  6. membaca tu penting to gain knowledge , tapi yang berilmahlah . it just me yang lagi prefer webtoon haish

    ReplyDelete
  7. Menarik program ini untuk menarik minat org utk gemar membaca

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators