SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com

3:10 PM



Assalamualaikum wbt..
Segmen kedua yang saya join pada bulan nie.. Sebenarnya saya dah add friend Shida nie kat facebook tapi tak pernah follow kat blog... hihihi sori banyak-banyak Shida, terlepas pandang selama nie... Okey, Shida nak cari kenalan baru dan sekaligus nak eratkan ukhuwah silaturahhim sesama rakan-rakan, mungkin boleh bertukar-tukar pendapat dan mana tahu kot-kot boleh bersua wajah..

"apa yang korang suka tentang blog shida"
For the first  thought, saya terpandang header Shida yang memang cute sangat, walaupun nampak simple tapi kena dengan keseluruhan blog tue sendiri.. Dengan gambar burung yang berterbangan tue menambahkan lagi seri pada header tue.. Anyway, walaupun kita dah kenal kat facebook tapi nak ucap jugaklah, salam kenal daripada saya.. hihihi

Nak join segmen nie..? Klik pada banner untuk join.. Segmen nie berlangsung dari 24 Jun 2020 sehingga 13 Julai 2020.. So masih ada masa lagi nak join... 

Best of luck...

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

9 lovely notes

  1. Bersilaturrahmi di FB dulu ya.
    Selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen
    Mudah2an ada rezekinya

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama..:)
    https://norminieza.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  4. Salam kenal dr shida..shikin :)
    eh ade ye dlm fb? Allah saya pun tak perasan shikin..Maap ^_^
    nanti tegur ye saya dlm fb..kdg mmg tak prasan :)

    Terima kasih sudi join segmen shida ni :)
    Terima kasih juga atas ulasan tentang blog shida ya :)

    teruskan berkongsi link entri anda
    untuk terus menjadi pemenang TOP REFERRAL ya!
    Good Luck :)

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama...

    https://webayas.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum....singgah dari segmen yang sama...

    https://www.cikash.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida-www.duniashida.com.html

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators