Top Commentator bulan Februari 2019.. Tahniah...!

Friday, February 01, 2019

www.shikinrazali.com

Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, kini kita dah masuk bulan kedua untuk tahun 2019.. Walaupun saya terpaksa mengurangkan aktiviti saya dalam jurnal ini tapi Insha Allah saya akan cuba mencari masa untuk menulis jurnal dan berkongsi ilmu pada awak semua.. Sebagaimana seperti setiap tahun, saya akan mengumumkan senarai Top Commentator dalam jurnal saya ini dan diharapkan agar pertalian silaturrahim antara kita akan diberkati dan dirahmati oleh Allah SWT..

Saya nak ucapkan sekalung TAHNIAH kepada 10 orang yang memasuki carta Top Commentator dalam jurnal saya pada bulan ini.. Mereka adalah...

www.shikinrazali.com

Tahniah pada Kak Adianiez Aida, Ejulz, Cik Cappuccino Latte dan Shafyqah Azahar kerana memasuki semula carta pada bulan ini dan seperti biasa saya akan memberi sedikit penghargaan pada yang bertuah dan mereka adalah...

www.shikinrazali.com

Kepada 3 orang yang bertuah ini, sila whatsapp kepada saya (019-9884032) butiran awak seperti nama penuh, alamat lengkap dan nombor telefon untuk tuntutan hadiah. Insha Allah nanti saya akan poskan hadiah awak nanti.. Kepada pemenang Top Commentator Bulan Januari yang lepas iaitu Dunia Zumal, hadiah awak akan diposkan sekali dengan pemenang bulan ini.. Maaf sangat kerana lambat buat penghantaran..

Untuk 10 orang Top Commentator pada bulan ini, saya buatkan bloglist khas untuk awak sehingga 28 Februari 2019.. Kepada yang takde dalam senarai, jangan sedih dan harap-harap awak akan teruskan memberi komen yang membina dalam jurnal saya.. 

www.shikinrazali.com

Tahniah diucapkan dan terima kasih atas segala-galanya.. 

#shikinrazalidotcom #bloggerterengganu #bloggersepang #topcommentator #tahniah12 comments

 1. Tahniah kepada semua top komentator tu.

  ReplyDelete
 2. yay masuk carta balik 😍 btw januari ke feb ni kak heheh

  ReplyDelete
 3. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda telah menang segmen yg abam kie anjurkan. Untuk maklumat lanjut dan cara menuntut hadiah, sila layari http://www.zukidin.com/2019/02/keputusan-bloglist-exchange-segment-by.html. Terima kasih.

  ReplyDelete
 4. Tahniah uolls semua... Harap lepas ni semangat untuk blogwalking semakin meningkat, amin.

  ReplyDelete
 5. Terharu sungguh dengan usaha dan sokongan dari Shikin..
  Thank you very much! Sis akan beri butiran seperti yang dikehendaki via WhatsApp shortly..

  ReplyDelete
 6. woot woot kite nampak nama kiteee.. hehe bestnya =)
  baik awak nanti kite kasi details ya. terima kasih..

  ReplyDelete
 7. Tahniah pada yang bertuah.. Yeah!! Masih ada dalam carta..

  ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧