Sunday, December 10, 2017

Selamat hari lahir untuk insan tersayang

Image result for happy birthday png
Assalamualaikum wbt...
Walaupun saya penah wish kat Facebook, Instagram dan Whatsapp tapi nak wish jugak kat sini.. 


7 Disember 2017 - Selamat hari lahir untuk mak mertuaku Nor Riza Bahari.. Semoga mak dikurniakan kesihatan yang baik, semoga mak sekeluarga dirahmati, diberkati dan dilindungi oleh Allah SWT, semoga apa yang mak doakan Insha Allah akan dimakbulkan oleh Allah.. Love you mom-in-law..

Image result for starlavenderluna abah

8 Disember 2017 - Selamat hari lahir aboh.. Nur doakan aboh sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik..Semoga aboh diberkati, dirahmati dan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT.. Nur sayang pada aboh untuk selama-lamanya.. 

7 comments:

  1. selamat hari lahir to you aboh..:)

    ReplyDelete
  2. Semoga dimurahkan rezeki dan panjang umur. Amiin ^^

    ReplyDelete
  3. assalammualaikum =) ju dtg blogwalking hari ni & nak ucap juga happy belated birthday buat mak mentua dan abah sis, insyallah dalam lindungan Allah swt slalu hendaknya.. amin ya rabb =)

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir buat insan2 yang disebutkan.

    ReplyDelete
  5. semoga sentiasa dlm lindungan Allah swt

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir

    (birthday rabia 21/12 ni ..jgn lupa wish ya)

    ReplyDelete
  7. selamat hari mak mentua shikin.. dah selamat hari lahir aboh shikin.. wahh kita pun panggil aboh gak

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers