Thursday, August 02, 2018

Top Commentor Julai - Ogos 2018

https://www.shikinrazali.com

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah, saya akan teruskan tradisi saya seperti biasa, untuk menghargai sahabat saya yang tak henti-henti untuk bagi support pada jurnal saya nie.. Terima kasih pada awak suma kerana tak putus-putus untuk tinggalkan nota pada jurnal saya, walaupun ada di antaranya saya hanya jadi silent reader saja.. Harapnya hubungan silaturahim nie akan berterusan tanpa sebarang prejudis antara kita.. Okey, diumumkan nama-nama yang bertuah..

Tahniah pada 10 orang sahabat saya yang tersenarai..
https://www.shikinrazali.com

Tahniah pada Cik Tie, Shafyqah Azahar dan Mia Liana,  kerana memasuki semula carta saya dan macam biasa, saya akan berikan saguhati pada yang bertuah.. Nampaknya kesemua sahabat saya nie penah memasuki carta ini, dan saya kena guna khidmat random untuk mengundi.. Jadi beliau yang bertuah untuk menerima saguhati adalah : -

Nota : Maaf, saya pinjam header awak yea.. Thanks...

https://www.shikinrazali.com
Sha Mohamed

Tahniah kepada Kak Shahida Dzulkafli kerana terpilih untuk menerima saguhati kali ini... Insha Allah, nanti saya akan poskan hadiah akak  nanti.. 
Pada sahabat yang tak tersenarai tue, jangan kecewa yea sebab mungkin lepas nie nama awak pulak yang bertuah untuk duduk dalam carta saya.. Pada sahabat yang ada dalam list tue, saya buatkan bloglist khas untuk awak sehingga 31 Ogos 2018...

https://www.shikinrazali.com



Tahniah sekali lagi dan terima kasih tak terhingga kerana sudi tinggalkan nota dalam jurnal saya nie, dan Insha Allah saya akan terus berusaha untuk menulis (errkk..menulis ke menaip..??) dalam jurnal nie...

Tahniah sekali lagi..!

#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #bloggersepang #therapistmasseur



9 comments:

  1. Tahniah kepada top commentator ye. Haih...nak visit satu-satu blog dan baca semua entri memang ambil masa. Kalau kat rumah, baru je pegang hp nak blogwalking dah kena hijack dengan anak. Jadi silent reader lah.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih... wah.. terharu ini.. tq ye Shikin..
    Tq juga farhana ngn Sha.. love you guys..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq agains Shikin..
      https://kasihkuamani.blogspot.com/2018/08/top-commentor-julai-ogos-2018-di-blog.html

      Delete
  3. yeay tersenarai lagi lah.always comment blog kak

    ReplyDelete
  4. yeayyyy.. ejulz di atas bulan ni. hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah pd pmnang
    CR lama da tak masuk list.huhu

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers