Header dan watermark yang terbaru..

11:28 PM

http://starlavenderluna.blogspot.com


Assalamualaikum wbt...
Saya rasa ada yang dah perasan tentang header jurnal saya dah bertukar, kan.. Tetiba rasa macam nak tukar, jadi saya buat yang baru.. Sebenarnya, saya dapat satu lagi review dari rakan blogger, tapi masih dalam draf lagi, nanti saya akan publish kan.. Dalam review tue berkata saya perlu kecik kan sikit saiz header saya..

Jadi alang-alang nak kecikkan saiz header, idea giler saya mula datang.. 

http://starlavenderluna.blogspot.com
Inilah header SEBELUM transformasi perubahan.... 

http://starlavenderluna.blogspot.com
Inilah header SELEPAS transformasi perubahan...


Awak rasa camne..? Okey ke..? Jadi, dah alang-alang bertransformasi, idea untuk menukar watermark jugak mula meletus dalam minda.. Jadi inilah hasilnya...

http://starlavenderluna.blogspot.com
Watermark SEBELUM transformasi.. 

http://starlavenderluna.blogspot.com
Watermark SELEPAS transformasi.. 

Hihihi... So, am I crazy to do that..? Your thinking..?

You Might Also Like

11 lovely notes

  1. Cantikkk, warna hijau, my fav color!

    ReplyDelete
  2. Cantiknyaaa. buatkan kin watermark boleh? hihi

    ReplyDelete
  3. Cantik... Tapi watermark tu Fiza lagi suka yang sebelum. Hehe...

    ReplyDelete
  4. cantik lak akak tengok hijau lumut tu... hari sabtu br ni akak bw keluar baju nak iron tuk pakai keje hari ahad, bila bw keluar 3 psg baju warna hijau lumut. x sampai lak ada 3 pasang, ingatkan sepasang jer... anak akak tanya mama minat warna hijau ke? akak ckp x la minat semua warna.... dulu minat merah... hehehe.... kenapa baju mama warna hijau.... kekeke.... aduih....

    ReplyDelete
  5. patutla nampak berseri je blog hehe dah tukar header baru rupanya, cantik! sha punya header entah bilalah nk tukar

    ReplyDelete
  6. Wahhh cantiknya header n watermark SR buat..

    ReplyDelete
  7. Cantik. Mek stuju dn sokong kak kin tukor yg baru. Wlaupun wrna yg baru tetap melambangkan identiti blog kak kin. Originaliti harus dikekalkan.

    ReplyDelete
  8. cantik.
    kreatif.
    aida tak pandai semua ni, shikin.
    biasa-biasa aje :)
    now, aida concentrate on blogwalking and blogging aje.
    once blog da kebaboom, baru tukar pe patut :) ha ha ha...

    ReplyDelete
  9. kretif betul shikin ni.. leh la amek tempahan..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators