Top Commentor Mac - April 2018

12:55 PM

Assamualaikum wbt...
Alhamdulillah, saya akan teruskan tradisi saya seperti biasa, untuk menghargai sahabat saya yang tak henti-henti untuk bagi support pada jurnal saya nie.. Terima kasih pada awak suma kerana tak putus-putus untuk tinggalkan nota pada jurnal saya, walaupun ada di antaranya saya hanya jadi silent reader saja.. Harapnya hubungan silaturahim nie akan berterusan tanpa sebarang prejudis antara kita.. Okey, diumumkan nama-nama yang bertuah..

Related image

Tahniah pada 10 orang sahabat saya yang tersenarai..


Tahniah pada kak Adianiez Aida kerana memasuki semula carta saya dan macam biasa, saya akan berikan saguhati pada yang bertuah, kali nie saya nak berikan pada  tiga orang yang baru masuk dalam senarai saya, dan mereka adalah : -

Nota : Maaf, saya pinjam header awak-awak suma yea.. Thanks...

https://ikashoid.blogspot.my/
Ika S. 

http://ejulz.blogspot.my/
Ejulz

http://zieyaweasley.blogspot.my/
Atie Zieya


Kepada sahabat yang tersenarai kat carta tue, sila whatsapp pada saya (019-9884032) butiran awak untuk tuntutan hadiah seperti nama penuh, alamat penuh dan no. telefon.. Insha Allah, nanti saya akan poskan hadiah awak nanti.. 

Nota : Pada TIARA SAPPHIRE, pemenang top commentor bulan lepas, hadiah awak akan diposkan bersama-sama dengan pemenang bulan ini.. Sori sebab lambat pos tau.. hihi jangan marah yea..!


Pada sahabat yang tak tersenarai tue, jangan kecewa yea sebab mungkin lepas nie nama awak pulak yang bertuah untuk duduk dalam carta saya.. Pada sahabat yang ada dalam list tue, saya buatkan bloglist khas untuk awak sehingga 30 April 2018..



Tahniah sekali lagi dan terima kasih tak terhingga kerana sudi tinggalkan nota dalam jurnal saya nie, dan Insha Allah saya akan terus berusaha untuk menulis (errkk..menulis ke menaip..??) dalam jurnal nie... 


Tahniah pada semua...!



You Might Also Like

21 lovely notes

  1. alhamdulillah tersenarai juga dalam list ni hehe. tahniah pada yang terpilih tu

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat semua yang tersenarai dan juga kepada yang menerima hadiah..

    ReplyDelete
  3. tersenarai jugak ejulz rupanya.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Ejulz, jangan lupa antar details pada saya melalui whatsapp yea..

      Delete
  4. tahniah semua yg berjaya kekalkan nama dlm carta dan juga mereka yang baru masuk carta :))

    ReplyDelete
  5. saya pun dah terlupa pasal hadiah tu..haha

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada yang tersenarai sebagai bloglist

    ReplyDelete
  7. Hee maaf kak. Baru belek blog. Terbaca msg yg akak tinggal dekat shoutbox saya. terimakasih kak. Hee. Nanti sy pm details ya 🌸☺️

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua.. mama dh jarang me Mari dah

    ReplyDelete
  9. tahniah pd semua top commentor

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators