Alhamdulillah, rezeki bulan Ogos...

3:35 PM



Assalamualaikum wbt..
Semalam saya dapat mesej daripada Beba Ifa...



Apa lagi, saya pun bukak la link yang diberikan, Alhamdulillah...Syukur kerana saya menjadi salah sorang daripada pemenang giveaway yang dianjurkan oleh Beba Ifa.. 


Tahniah saya ucapkan kepada semua pemenang dan terima kasih pada Beba Ifa kerana memilih saya sebagai salah sorang pemenang giveaway.. 



You Might Also Like

12 lovely notes

  1. Alhamdulillah, tahniah kak. Murah rezeki :)

    ReplyDelete
  2. wa happy nya. saya pernha jugak dulu2 menang segmen kawan blogge buat memang happy sgt hehe.

    btw, kekna dah follow blog dan IG syikin.

    template blog kita sama lah, tp kekna ada yang x reti set kan lagi. nk tanya syikin boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kekna.. hihi bleh jea..akak bleh pm emel ataupun whatsapp pd saya..

      Delete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators