Searching For Visitor Count 1,111,111 on Jurnal Shikin Razali - CLOSED

Saturday, September 04, 2021


Assalamualaikum wbt..
Wahh, Alhamdulillah.... Terima kasih pada awak semua yang sudi untuk singgah ke jurnal saya nie... Saya rasa terharu sangat kerana awak tak jemu-jemu untuk singgah dan drop down komen kat jurnal nie.. Tanpa awak semua, takdelah Jurnal Shikin Razali nie... Ini adalah counting yang terkini...


Oleh kerana itu, saya nak beri penghargaan yang istimewa pada awak semua...

Sesiapa yang dapat capture nombor visitors count yang bernombor...

1,111,111

Saya akan bagi satu hadiah yang istimewa pada awak... Syaratnya adalah awak capture dan screenshot nombor bertuah itu dan emelkan kepada saya 

starlavender.luna@gmail.com

Saya ucapkan selamat tangkap nombor ini yea... 

Best of luck, folks... 



#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



23 comments

  1. tahniah kak, dah makin menghampir ke angka 1111111

    ReplyDelete
  2. Wah Shikin pun buat tangkap layar nombor istimewa. Insya Allah. Hehe.

    ReplyDelete
  3. Wah! Cantik nombor tu.
    Moga ada penangkap yang berjaya.

    ReplyDelete
  4. sape la yg bertuah tu nt ye.. hihi

    ReplyDelete
  5. Okay okay... nanti kita cuba nasib. hehe

    tahniah kak dapat hit the lucky no.

    ReplyDelete
  6. Wa.. Kena selalu bertandang ke blog ni nampak.. Hehe

    ReplyDelete
  7. Cantik number tuu. Tujuh kali satu ^^

    ReplyDelete
  8. Wahhh sikittt lagii tu kak shikinn. Chaiyokkk semoga ada yang dapat capture nanti tak lama dah nij

    ReplyDelete
  9. Tahniah dah menghampiri
    Sekarang 1,100,100

    ReplyDelete
  10. Wah, dah menghampiri 1.1M visitors. Btw saya dah follow blog ni :).

    ReplyDelete
  11. cntik no ni.. syu nk try capture la.. tahniah kak shikin!

    ReplyDelete
  12. Wahhh dah hampir tu kak shikin!

    ReplyDelete
  13. Nak cuba la ..mana tahu ada rezeki untuk snap angka tersebut

    ReplyDelete
  14. Waa bestnya.. tapi mama ni selalunya mmg x erapa bernasib baik capture no.. nanti mama Usha no tu ye

    ReplyDelete
  15. Sekarang 1,103,884. Tak lama dah tuuuu. Siapakah yang bertuah dapat tangkap tepat tepat yeee hehehe

    ReplyDelete
  16. Cantik nombor yang nak ditangkap tu.. 😊😊

    ReplyDelete
  17. Pencapaian terbaik untuk blog kak shikin dah capai jutaan. Tahniah kak shikin.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧