GIVEAWAY #1 by AisyahNizam

Friday, September 24, 2021


Assalamualaikum wbt..
Hihi bila dah blogwalking kawan-kawan, ternampak satu lagi entri yang berkaitan dengan giveaway... Jom kita ramai-ramai join dan support kawan baru saya nie yang kali pertama buat giveaway...

Macam biasa, nak join awak klik pada banner kat atas nie dan ikutlah syarat mudah yang diberikan... 

Saya ingin nak rasa produk Ikan Bilis Salted Egg sebabnya nama pun salted egg, dan rasa nak tau sangat apa rasanya.. hihi


Jom kita join ramai-ramai.. Dah tak banyak masa lagi dah nie sebab tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 September 2021...

Best of luck, folks...


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



11 comments

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧