Top Commentator bulan Februari 2021.. TAHNIAH..!

1:09 AM


Assalamualaikum wbt..
Okey, seperti biasa saya akan umumkan pemenang Top Commentator untuk bulan Februari.. Sebelum tue saya nak ucapkan bebanyak terima kasih pada awak semua kerana masih sudi untuk membaca jurnal saya walaupun saya tak dapat nak bagi komitmen yang jitu pada jurnal ini ekoran daripada kerja-kerja hakiki dan membantu ketua unit saya yang baru bertugas di unit library...

Anyway, TAHNIAH diucapkan kepada 10 orang Top Commentator yang berjaya memasuki carta bulanan saya.. Selamat kembali kepada Kak Sha Mohamed, Kak Adianiez Aida dan Tiara Sapphire kerana berjaya memasuki carta bulanan ini..

Top Commentator bulan Februari 2021.. TAHNIAH..!

Oleh kerana semua yang tersenarai ini pernah menjadi pemenang, saya terpaksa membuat cabutan undi.. So, jom kita tengok video ini [Top Commentator bulan Februari 2021], siapakah yang bertuah untuk menerima hadiah kecil ini, jadi saya berlaku adil kepada semua orang.. [p.s. : Jika awak tak boleh tengok video ini pada versi mobile, awak kena tengok melalui versi web atau tekan link ini..]



TAHNIAH diucapkan pada nama yang disenaraikan.. Untuk pemenang bulan Januari, hadiah awak akan dipos bersama dengan pemenang bulan ini.. Maaf di atas kelewatan pengeposan kerana PKP yang membataskan pergerakan...

Top Commentator bulan Februari 2021.. TAHNIAH..!

Seperti biasa jugak, kesemua 10 orang yang berjaya memasuki carta bulanan ini akan dimasukkan dalam bloglist khas sehingga 28 Februari 2021...

Tahniah diucapkan..!!

You are the best of the best...!

Terima kasih kerana selalu support saya..

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

11 lovely notes

  1. Alhamdulillah rezeki mereka di hari jumaat

    ReplyDelete
  2. Tahniah smuanya

    By the way sha dah tukar domain baru..nnt mnta tlg add/edit ya dari www.opzzpinky.my --> www.opzzpinky.com tq

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua yang terpilih!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Tahniah pada pemenang. Maaf atas silap sepanjang komen.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. terima kasih kak shikin :D

    salam kak shikin, phone no dan alamat yg saya pernah bagi tu masih sama. ada perasan tadi akak wasap saya..

    ReplyDelete
  6. Wahh tahniah semua yang tersenarai!!!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah Eza masih tersenarai lagi. Hehe. InsyaAllah ya, moga ukhuwah kita sampai bila-bila.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators