Work from home | Ada 'task' yang perlu disiapkan

1:11 AM

Work from home | Ada 'task' yang perlu disiapkan


Assalamualaikum wbt..
First entry for November...Kesibukan kerja hakiki membataskan saya untuk update jurnal nie... Ini kerana saya terlibat secara langsung dengan konsep BDR (bekerja dari rumah) dek PKPB yang dilaksanakan di Selangor, Putrajaya dan Kuala Lumpur..

Bukan duduk saja kat rumah tau, ada task yang perlu disiapkan.. 

Task nya adalah saya kena buat 6 buah scrapbook keratan akhbar dan ini bermakna ada 6 tajuk yang perlu saya siapkan...

Tajuk yang saya pilih adalah :

  1. Rasuah di dalam kalangan rakyat Malaysia
  2. Pencemaran sungai di Malaysia
  3. Bencana alam peringkat global
  4. Penipuan online (scammer) / Macau scam
  5. Tempat percutian menarik di Malaysia
  6. Pendidikan kesihatan awam
Okey tak tajuk nie..? Apapun doakan saya siapkan task nie pada waktu yang telah ditetapkan kerana semua scrapbook ini perlu dihantar kepada ketua unit saya pada minggu depan.. 

😨and banyak lagi yang belum siap... huhuhu

Apapun, saya akan cuba untuk update jurnal ini.. 

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

12 lovely notes

  1. Semua isu terkini.
    Semoga dapat siapkan mengikut tempoh ditetapkan.

    ReplyDelete
  2. semoga dapat selesaikan semuanya....

    ReplyDelete
  3. Semua isu semasa.. selamat menyiapkan buku skrap ye

    ReplyDelete
  4. alaa.. nak baca task about macau scam tu... tapi good luck ya kak shikin.. hope boleh siap sebelum due date :)

    ReplyDelete
  5. Wah banyak juga.. semoga dapat disiapkan sebelum deadline..

    ReplyDelete
  6. Sebenarnya kerja di rumah ni pun stress juga. Tapi macam seronok pula buat jurnal

    ReplyDelete
  7. ok tajuk2 tuu... terkini dan evergreennye tajuk

    ReplyDelete
  8. Banyak tu tajuk . Semoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  9. menarik juga isu yg dipilih. semoga dipermudahkan segala urusan sis :)

    ReplyDelete
  10. Pemilihan topik yang bagus kak. Semoga dipermudahkan segala urusan ber BDR.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators