Lirik Selama-lamanya by Sasha Nichole ft Altimet

9:00 AM


Assalamualaikum wbt..
Lagu nie sebenarnya dah berkumandang sejak tahun 2017 lagi tapi inilah first time saya dengar lagu nie dan mula jatuh hati pada lagu nie.. Penyanyinya yang bernama Sasha Nichole sebenarnya sorang anak kelahiran Malaysia tapi dia dah bermastautin di Australia dan dia merupakan sorang model dan sorang penyanyi di sana.. Tapi bumi Malaysia masih tetap berada di dalam hatinya dan inilah lagu yang dia bekerjasama dengan penyanyi rap Altimet yang diberi tajuk, Selama-lamanya.. 





Altimet :-
Masih belum cinta tapi dah mula suka
ambil perhatian bila kau mula bagi muka
masih belum kasih tapi dah mula sayang
lupakan semalam ini cerita kita sekarang

jangan fikir esok fokus hari ini kan elok
girl let’s take it slow hidup ini terlalu sibuk
didn’t you know dengan teman yang lain aku kekok
aku tulus cakap lurus straight talk no
curve takda belok takda belok

Sasha Nichole :-
there’s a lot of things i wanna share with you
my heart my soul my mind and everything i wanna do
you need to understand that everything is starting
and yeah before i leave i gotta tell you

you don’t need to worry bout the things i do
you don’t even need to prove to me your love is true
thinkin’ bout so much
i dont ever want us to lose

This fire that is burning
you got me feeling on top singing
That's just how i like it
That's just that just how i like it
dancin how i like
dancin dancing how i like it
That's just how i like it
dancin dancing how i like it
We got something special better hold on

Dan bila kau tiada ku rindu mu
cause everytime you're gone you stay on my mind
Dan bila kau kata kau cintaku
i wanna show the world how much i love you

Ku mahu kau tahu apa yang kurasakan bila kau tiada
I'll never let you go keep you on my mind
Selama-lamanya

You're the number one reason baby
I'm on fire
in other words i don't want to do this thing without you
but life is short and i don't want regrets
so for me it's now or never

I need to paint a better picture
you don’t need to worry bout the things i do
you don’t even need to prove to me your love is true
thinkin’ bout so much
i dont ever want us to lose

This fire that is burning
you got me feeling on top singing
That's just how i like it
That's just that just how i like it
dancin how i like
dancin dancing how i like it
That's just how i like it
dancin dancing how i like it
We got something special better hold on

Dan bila kau tiada ku rindu mu
cause everytime you're gone you stay on my mind
Dan bila kau kata kau cintaku
i wanna show the world how much i love you

Ku mahu kau tahu apa yang kurasakan bila kau tiada
I'll never let you go keep you on my mind
Selama-lamanya
  
Altimet :-
Masih belum cinta tapi dah mula suka
ambil perhatian bila kau mula bagi muka
masih belum kasih tapi dah mula sayang
ini cerita kita sekarang

Sasha Nichole :-
Dan bila kau tiada ku rindu mu
cause everytime you're gone you stay on my mind
Dan bila kau kata kau cintaku
i wanna show the world how much i love you

Ku mahu kau tahu apa yang kurasakan bila kau tiada
I'll never let you go keep you on my mind
Selama-lamanya


#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #bloggersepang



You Might Also Like

8 lovely notes

  1. Kak Sha pun first time dengar.. sedap.. cuma pening sebab campur bahasa.. kikiki.. Muzik dia best..

    ReplyDelete
  2. mama tak penah dengar lagi lagu ni

    ReplyDelete
  3. Tak pernah lagu ni nanti boleh cuba dengar

    ReplyDelete
  4. first time tahu lagu ni! Best music dia, lyric pun sweet esp part chorus. Muka Sasha ni macam muka Intan Liana kan

    ReplyDelete
  5. Sesekali layan lagu .. Mrs pip ni jenia tak dgr muzik sgt.

    ReplyDelete
  6. tak pernah dengar pula lagu ni. tq for sharing!

    ReplyDelete
  7. Tak pernah dgr lgi lagu ni.. Nti nk dgr..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators