Terasa segar bila guna Dettol Profresh...

6:02 PM

Assalamualaikum wbt..
Pada 8 November yang lalu, masa saya tengah sibuk buat MyPortFolio, tetiba ada mesej whatsapp mengatakan satu parcel akan dihantar kepada saya.. Hihihi punyalah seronok duk mikir apakah parcel tue..

Jeng...Jeng..Jeng..Apakah agaknya parcel nie yea..

www.shikinrazali.com


Inilah dia...

www.shikinrazali.com

Hihihi..Masih tak dapat nak teka..?

www.shikinrazali.com

Hihihi inilah dia.. Dettol Profresh... Ada dua jenis saya dapat iaitu Dettol Profresh Cool dan Dettol Profresh Fresh.. Sebenarnya saya memang selalu pakai yang Dettol Profresh Cool dan suka sangat.. Tapi Dettol Profresh Fresh nie saya tak penah try dulu.. So, saya dengan hubby try la yang Fresh dulu dari Cool sebab nak tau rasa kesegarannya.. Hasilnya..? 

WOW...

Memang segar sangat lebih-lebih lagi bauan limau melekat hingga ke bilik tidur, hihi maklumah bilik master bedroom ada bilik air sekali.. Produk ini dijual di mana-mana pasar raya dan farmasi utama di seluruh negara dengan harga yang cukup mampu dimiliki oleh semua orang iaitu pada kadar harga RM6.90 untuk botol 250ml, RM12.46 untuk botol 500ml, RM20.25 untuk botol 950ml, dan RM15.67 untuk pek isi semula 900ml. Murah kan.. Rugi tau kalu tak beli kerana kalu kita nak tahap kebersihan keluarga kita terjamin dan boleh lindungi mereka daripada kuman ketika mereka menjalani gaya hidup yang aktif dan sihat!

Jom dapatkan Dettol Profresh sekarang..!


#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #bloggersepang #DettolMalaysia #DettolProFresh



You Might Also Like

12 lovely notes

  1. Boleh nanti try dettol pulak. Kinah sekarang main random je guna hehehe. Janji bersabunπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜‚

    ReplyDelete
  2. Wah, harum semerbak pakai dettol, lepas tu confirm segar sepanjang hari..

    ReplyDelete
  3. Suka produk ni, ras bersih je bila lepas mandi

    ReplyDelete
  4. Dettol bagus tapi agak tak berapa sesuai untuk dry skin macam Aien. Anyway, bila rasa lepas buat kerja berat baru guna. haha Bersih dan segara je rasa ^^

    ReplyDelete
  5. suka yang biru tu best berangin pakai

    ReplyDelete
  6. Mama mmg percaya Dan suka guna Dettol Terasa hilang bakteria kat badan ni

    ReplyDelete
  7. Wow bestnya dapat parcel.besar parcel tu.rupanya dettol fresh

    ReplyDelete
  8. Sy suka yg warna biru tu. Segar je bila pakai

    ReplyDelete
  9. cari haritu takjumpa pulak, ke tak nampak haha tapi sha memng suka dettol nye produk

    ReplyDelete
  10. wow bestnya kalau haruman melekat kuat, tak payah dah guna perfume!

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators