Top Commentor Jun - Julai 2018

5:42 PM

https://www.shikinrazali.com

Assamualaikum wbt...
Alhamdulillah, saya akan teruskan tradisi saya seperti biasa, untuk menghargai sahabat saya yang tak henti-henti untuk bagi support pada jurnal saya nie.. Terima kasih pada awak suma kerana tak putus-putus untuk tinggalkan nota pada jurnal saya, walaupun ada di antaranya saya hanya jadi silent reader saja.. Harapnya hubungan silaturahim nie akan berterusan tanpa sebarang prejudis antara kita.. Okey, diumumkan nama-nama yang bertuah..

Tahniah pada 10 orang sahabat saya yang tersenarai..

https;//www.shikinrazali.com

Tahniah pada Adianiez Aida, Mamapp dan Ika S,  kerana memasuki semula carta saya dan macam biasa, saya akan berikan saguhati pada yang bertuah, kali nie saya nak berikan pada  seorang yang baru masuk dalam senarai saya, dan beliau adalah : -

Nota : Maaf, saya pinjam header awak yea.. Thanks...

https://www.shikinrazali.com
Sayidah Napisah


Kepada sahabat yang tersenarai kat carta tue, sila whatsapp pada saya (019-9884032) butiran awak untuk tuntutan hadiah seperti nama penuh, alamat penuh dan no. telefon.. Insha Allah, nanti saya akan poskan hadiah awak nanti.. Pada 'Top Commentor' bulan lepas, Auni Sofea Insha Allah hadiah awak akan dipos bersama dengan pemenang bulan ini.. Maaf di atas kelewatan penghantaran hadiah.. 


Pada sahabat yang tak tersenarai tue, jangan kecewa yea sebab mungkin lepas nie nama awak pulak yang bertuah untuk duduk dalam carta saya.. Pada sahabat yang ada dalam list tue, saya buatkan bloglist khas untuk awak sehingga 31 Julai 2018...

https://www.shikinrazali.com

Tahniah sekali lagi dan terima kasih tak terhingga kerana sudi tinggalkan nota dalam jurnal saya nie, dan Insha Allah saya akan terus berusaha untuk menulis (errkk..menulis ke menaip..??) dalam jurnal nie...

Tahniah sekali lagi..!

#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #bloggersepang #therapistmasseur

You Might Also Like

17 lovely notes

  1. Hee. Masuk dalam list balik hee. Happy blogging gais. And you too kak shikin :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada pemenang top komen.. Hebat2 belaka

    ReplyDelete
  3. I wish I could be in the list too like last time tp surge dah sushi nak blogwalking secare consistent but trust me I still do

    ReplyDelete
  4. yeayyyy masuk bloglist, tahniah KC!

    ReplyDelete
  5. No 5 lapor diri.hehe.selalu je masuk carta list blog kak ekin.alhamdulillah.support kawan blogger.

    ReplyDelete
  6. Alamak bulan ni takde dalam carta..TM buat hal. In shaa Allah bulan depan masuk balik :D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah masih ada dalam senarai..tahniah KC..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators