Tuesday, June 05, 2018

Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Anak Denesor

https://www.shikinrazali.com

Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, kini kita dah masuk bulan Jun bersamaan 20 Ramadhan 1439H, pasti semua orang masih bertahan lagi di bulan puasa nie.. Apapun, saya nak ucapkan berbanyak terima kasih kerana awak suma masih memberi sokongan kepada saya untuk teruskan 'task' mingguan ini.. 

Jadi, kali nie siapa pulak yang bertuah untuk direview..? Jom kita kenali beliau..

https://www.shikinrazali.com

Blogger Anak Denesor... Mesti awak suma terkejut siapakah di sebalik nama Anak Denesor nie... Nama pemilik blog ini adalah Nurul dan tak banyak dia ceritakan kisah dia dalam blognya.. Tapi saya agak si gadis ini berusia dalam berusia 20-an dan merupakan seorang designer kad dan terbaru sampul raya.. 

Saya kenal dengan AD nie sama macam dengan rakan yang lain, iaitu melalui GA dan segmen.. Blog AD nie memang banyak informasi tentang D.I.Y kecantikan dan macam-macam lagi.. Dia jugak buat pelbagai jenis review tak kiralah tempat ke makanan ke filem ke dan sebagainya.. Walaupun design blog dia ringkas serba putih tapi bila nampak aje headernya yang memang 'rare', menjadikan blog AD nie terlalu menarik.. Pada mulanya saya pun pelik kenapa dia namakan dirinya sebagai 'Anak Denesor', tapi mungkinlah dia nie minat cerita dinasour kot.. hihihi jangan marah yea AD... Oh ya, kalau awak nak buat design kad atau apa-apa kraf, bolehlah hubungi 📳AD nie.. 

Antara entri yang menarik untuk dibaca adalah DIY BANTAL COMEL, DIY PLUSHIE CAT, DIY MAKEUP BRUSH CLEANER dan SEJARAH JUMAAT YANG PETAMA DAN DALILNYA.. Nampak tak, banyak kisah-kisah menarik yang dikongsikan oleh AD dan memang tak rugi untuk singgah ke blog beliau..



https://www.shikinrazali.comUntuk AD, akak nak ucapkan terima kasih kerana masih sudi untuk teruskan jalinan ikatan persahabatan dengan akak.. Akak doakan agar awak sentiasa sukses dalam kehidupan awak dan apa jua yang awak lakukan.. Terima kasih kerana masih menyokong akak walaupun akak cuma jadi silent reader saja, hihi sori sebab tak bagi komen pada blog awak.. 








https://www.shikinrazali.com


Jom kita singgah dan jengah ke blog Anak Denesor dan salam perkenalan kepada semua...

#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #bloggersepang

18 comments:

  1. okay nak singgah lepas ni..

    btw cantik header baru :)


    http://aerillhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. terhibur baca nama blognya ^_^
    salam ramadhan kak shikin.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Ada..awak klik aje pada 'blog Anak Denesor' tue..

      Delete
  4. ehh saya ke?halamak malu la shaye..mekacih sis sbb review..tak pernah terfikir lak kne review ni hahaha..mekacih utk doa akak..aminn..moga akak pon sama berjaya dalam hidup..bahagia hingga ke jannah

    ReplyDelete
  5. memang rare nama blog AD ni..kalau anak gee nampak header AD,mesti diaorang suka..haha

    ReplyDelete
  6. Anak denesor dengan gambar denesor tu..memang comel je :)

    ReplyDelete
  7. bleh la singgah pasni. hehe

    ReplyDelete
  8. akak pernah ke blog AD tu dan mmg comel header dia tu kan

    ReplyDelete
  9. Comel je nama dia. Rasa macam pernah singgah blog ni juga tapi tak berapa pasti pula.

    ReplyDelete
  10. waaa. mek tak pernah lagi terjah blognya. nk mintak design ekad la nanti. hehehe

    ReplyDelete
  11. aida da klik ke blog anak denesor.
    so cute username dia.
    aida x pasti pernah jejak tak blog dia.
    tq for introducing, shikin.

    ReplyDelete
  12. mula mula jumpa username anak denesor pun kc tersengih sengih. comel hehehe

    ReplyDelete
  13. Hahaha Kenal AD ni sebab nama dia unik and dia rajin tinggalkan komen dekat blog ika . Hehe. Memang comel hehe

    ReplyDelete
  14. kenal AD ni dari giveaway ritu..hee

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers