Top Commentator bulan Ogos 2019.. Tahniah...!

1:43 AM


Assalamualaikum wbt...
Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua.. Ada yang dah bertolak balik ke perantauan ke ataupun masih duduk di kampung? Apapun, selamat memandu dan berhati-hati di jalan raya yea.. Maaf kerana saya tak dapat nak update jurnal nie seperti kebiasaan tapi Insha Allah saya akan cuba untuk kekalkan momentum penulisan ini.. 

Apapun TAHNIAH saya ucapkan kepada 10 orang sahabat yang yang selalu tinggalkan nota dalam jurnal saya dan mereka adalah ..



Bersempena dengan bulan kelahiran saya pada bulan ini, KESEMUA 10 ORANG TOP COMMENTATOR pada bulan ini akan menerima hadiah daripada saya.. Jadi mohon untuk awak whatsapp kepada saya (019-9884032) dan bagi details seperti nama, alamat dan no telefon untuk urusan penghantaran hadiah... Dan seperti biasa, 10 orang Top Commentator nie akan duduk dalam carta bloglist saya sehingga 31 Ogos 2019..



TAHNIAH SEKALI LAGI.. 

P/s : Kepada pemenang Top Commentator yang lepas, Insha Allah hadiah kalian akan sampai bersama dengan Top Commentator pada bulan ini.. Maaf di atas kesulitan.. 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

20 lovely notes

  1. Alhamdulillah.. TQ Shikin..
    Tahniah juga pada semua yang tersenarai..
    Semoga Allah murahkan dan lapangkan lagi rezeki buat Shikin dan keluarga.. Aamiin.. Aamiin..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillahhh... TQ shikin.. wah teruja plak sis.. hee... moga makin murah rezki shikin nti ye.. ameen.. oh ya happy birthdy juga

    ReplyDelete
  3. Wah!! Alhamdulillah.rezeki.. Thanks for hadiah..Semoga puan shikin dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan bahagia dunia akhirat. Amin..and happy birthday!! :D

    ReplyDelete
  4. ala tak sempat join! Datang singgah sini nak ucap salam sayang dari blog baru ema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal Ema.. hihi yang nie yang nie bukan GA or contest, tapi memang setiap bulan akak bagi hadiah, janji awak drop down komen kat nota-nota akak nie sehinggalah akhir bulan, nama awak akan ada kat senarai top commentator (coloum bawah nie)...

      Delete
  5. Congrats utk semua. Ayu pun suka kadang2 kasi hadiah utk top commentator. Mcm penghargaan la utk diaorang sbb selalu jengah n tinggal kan komen..

    ReplyDelete
  6. lama betul tak singgah blog akak. hi akak

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua.. sori shikin mama x sempat blogwalking sejak sebulan lepas

    ReplyDelete
  8. Tahniah kpd semua top commentators ^^ ...

    ReplyDelete
  9. Tahniah and nampak best sangat korang rajin blogwalking

    ReplyDelete
  10. tahniah semua... nak masuk carta semula bulan ni hihihi

    ReplyDelete
  11. tahniah semua. support each other.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators