Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Syamimi Saad

12:00 AM

Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Syamimi Saad


Assalamualaikum wbt..


Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Syamimi Saad


Blog Syamimi Saad... Berasal daripada daripada Ipoh dan sekarang menetap di Mersing, Johor, mempunyai dua orang cahaya mata yang comel dan merupakan seorang usahawanita yang berjaya dan blogger sepenuh masa...

Sama seperti rakan blogger yang lain, kami kenal melalui GA dan segmen yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger yang lain.. Blog Syamimi atau lebih dikenali sebagai Mimie nie memang menarik untuk dikunjungi kerana ada banyak entri yang menarik yang dikongsikan oleh beliau seperti resipi yang menarik, tips rumahtangga, pelbagai review dan macam-macam lagi..

Antara entri yang menarik untuk dibaca adalah :-

Cuti-Cuti Malaysia | Zoo Melaka ;
Sambal Petai Dan Durian ;
7 Lifestyle Blogger Pilihan 2018 ;
Cara Untuk Mengelakkan Kita Bosan Dari Pasangan ;

dan banyak lagi entri yang menarik untuk dibaca..


Kepada Mimie, terima kasih kerana masih menjadi rakan blogger saya.. Saya doakan semoga awak diberi rezeki yang melimpah ruah, diberkati Allah dan semoga awak terus maju dalam dunia blog.. Semoga ikatan ukhuwah antara kita akan berkekalan dan diberkati oleh Allah hendaknya.. Semoga awak sekeluarga dirahmati oleh Allah jua... 







Jom kita kenal-kenal dan singgah ke blog Syamimi Saad dan salam perkenalan pada semua.. 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

7 lovely notes

  1. Tahniah sis Mimi. Jap lagi Aien singgah! ^^ lama dah x jalan2 ni.

    ReplyDelete
  2. Bukak blog baru kenal siapa. hehe dah follow dah blogger ni >< Blogwalking malam minggu sini

    ReplyDelete
  3. wah.. nanti nak pergi visit blog mimie lah..mcm menarik blog dia.

    ReplyDelete
  4. lama mama x singgah blog mimie ni. mama mood tgh mood kelaut gak ni sebenarnya

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators