Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Shafyqah Azahar

12:00 AM



Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah.. Okey, masih ada yang tunggu untuk direview..? Sabar yea.. hihi.. Okey, jom kita kenal-kenal dengan sahabat pilihan saya minggu nie..




Blog Shafyqah Azahar... Nama sebenar blogger ini adalah Nurul Shafyqah Azry Binti Azahar, berusia 23 tahun, merupakan anak jati Kedah dan kini masih lagi menetap di Ayer Hitam, Kedah.. Blogger ini dikenali dalam dunia blog sebagai Sha, kini pengikut blog Sha telah mencecah 900++ orang.. 

Persahabatan kami bermula dengan penyertaan pelbagai segmen dan giveaway anjuran rakan-rakan, dan Sha jugak adalah merupakan salah sorang pemberi komen yang tegar dalam blog saya dan selalu menduduki carta Top Commentator dalam jurnal saya.. Sha mula berblog sejak tahun 2014, dalam blog ini dia menceritakan tentang kehidupannya, berkongsi pelbagai resipi, membuat pelbagai review seperti drama, filem, tempat-tempat yang menarik dan macam-macam lagi.. Apa yang saya suka sangat mengenai blog Sha nie adalah tagline pada header dia, ianya memberi inspirasi untuk kehidupan kita.. Walaupun kami hanya berkawan di dalam alam maya saja, tapi terasa seperti dah lama kenal antara satu sama lain dan diakui Sha merupakan salah sorang rakan saya yang paling supportive dalam apa jua yang kita tuliskan di dalam blog..

Antara entri yang begitu menarik perhatian untuk dibaca adalah :-

 Ketika Kita Mengeluh, Allah Menjawab
 Foot Peeling? Berkesan Ke?!
 Resipi : Popia Cabonara Simple Tapi Sedap!
 My Favourite Mascara! & Tips!

Dan pelbagai lagi entri yang menarik untuk dibaca, rugi tau kalau tak singgah..

Kepada Sha, akak nak ucapkan terima kasih pada awak kerana menjadi rakan akak dan selalu bagi sokongan pada akak.. Terima kasih jugak kerana awak selalu singgah ke jurnal akak dan selalu jugak bagi kata-kata semangat dalam jurnal akak.. Akak memang suka singgah ke blog awak tapi mintak maaf banyak-banyak kerana  akak jarang tinggalkan komen dalam blog awak tapi akak memang suka jadi silent reader dalam blog awak.. Akak doakan agar awak sentiasa dilindungi Allah dan semoga apa yang awak kongsikan di dalam blog awak akan menjadi inspirasi kepada semua orang.. Akak doakan agar awak sekeluarga dirahmati dan jangan berputus asa untuk terus berblog walaupun ada ketikanya badai dugaan melanda, biasalah ada pro dan kontra, ada yang tak suka dan ada yang suka... Be strong okay...


Jom kita kenal-kenal dan singgah ke blog Shafyqah Azahar dan salam perkenalan pada semua... 

#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #bloggersepang #sahabatbloggerpilihanStarlavenderluna



You Might Also Like

13 lovely notes

  1. semoga ukhwah fillah kekal selamanya ^^

    ReplyDelete
  2. Sha juga antara rakan blogger LZ yang creative dan peramah..

    ReplyDelete
  3. mama kenai..mama kenal.. tapi melalui dunia maya aje laa

    ReplyDelete
  4. Moga berkekalan dalam persahabatan korang di dunia blog :)

    http://www.imaginasiklasik.com/?m=1

    ReplyDelete
  5. Morning....Btw, dah update dalam blog list untuk SEGMENT BLOG LIST AZLINDA ALIN 2019. Tahniah terpilih :) !

    ReplyDelete
  6. Nice la korang! Harap2 one day boleh leak sama2 pulak! 😁

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  7. Kebetulan nama panggilan kami sama.. Sha..

    ReplyDelete
  8. baru jap tadi blogwalking blog Sha :)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators