Hancur hatiku ini..

5:13 PM


Assalamualaikum wbt...
Huhuhu.. Awak tau tak saya sedih bercampur dengan geram bercampur dengan sayang pun ada.. Semalam, ada kejadian yang berlaku masa balik kerja.. Sampai di rumah, hati hancur bila tengok perkara tue...

Sebelum kejadian..

Kucing kesayanganku

Cantik kan mainan nie..? Saya beli mainan nie pada bulan Ogos lepas dengan harga RM180... Cantik kan... Ingatkan mainan nie dapat bertahan lama..

TAPI....

Selepas kejadian...

Kucing kesayanganku

Kucing kesayanganku



Huhuhu, patah segala-galanya... Adoiiiiii.... Nangis tepi bucu dinding weyhhh... Ganas betul la anak-anak bulu saya nie....huhuhuhu camne nak buat nie..? Kena lah suruh abi dia DIY semula.. huhuhu


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

16 lovely notes

  1. Alaaa..xkan mainan ni xtahan kot..kalau utk ank bulus mesti lasak kan..hurmm..boleh repair x nih?

    ReplyDelete
  2. Comelnya 😍 and diorang (diakucing) steady aje dalam tu macam taknak berganjak dari dari tempat tu. Hahaha

    ReplyDelete
  3. sedih pulak..tpi kucing ni nakal jugk ya,,heheh

    ReplyDelete
  4. Mudah2an boleh dibaiki
    termasuklah hati yang hancur tu

    ReplyDelete
  5. alamakkk, diorg lompat2 ke .. ish ish ganas betul la.. cousin atie DIY sniri guna kayuuuuu .. so tahan till now

    ReplyDelete
  6. wahh ganas betul diorang ni kalau sampai patah jadinya. moga boleh dibaiki

    ReplyDelete
  7. anak bulus sy main kat luar je sbb faktor kebersihan. tu pun dia curi2 masuk tdo atas toto..

    ReplyDelete
  8. Sedih tengok permainan anak-anak bulus patah tapi geram bila tengok anak bulus behave seolah-olah tiada apa yang berlaku, muka masing-masing innocent..

    ReplyDelete
  9. boleh tahan lasak anak-anak bulu shikin hehehe

    ReplyDelete
  10. Hahaha!! Ganas giler anak bulus kak..

    ReplyDelete
  11. comel je duduk dalamtu tapi ranap la pulak huhu

    ReplyDelete
  12. adoyai geramnyaaa. nasib baik comel..haha

    ReplyDelete
  13. hahahaha maaflah tergelak pula kita. sabar yer kak..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators