Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery!

10:19 AM



Assalamualaikum wbt..
Terima kasih diucapkan kepada CT Cheery kerana menjemput saya untuk join GA yang dianjurkan.. Saya pun nak menjemput awak semua untuk join GA nie.. Hadiah dia menarik tau!

Tarikh tutup penyertaan GA nie adalah sehingga 30 September 2020..

Memandangkan GA CT Cheery mengisahkan tentang moratorium, so dia mintak peserta GA untuk menceritakan sedikit sebanyak mengenai moratorium kita, apa yang kita buat dengan duit extra tue...

Well, duit extra tue saya gunakan untuk beli barang-barang keperluan seperti menambah litter box untuk kucing saya, beli barang kemas (hihihi), bagi duit raya kat semua adik beradik, anak-anak sedara, ummie dengan abah (walaupun bagi duit raya setiap tahun tapi tahun nie bagi duit lebih sikit kat diorang), dan sedekahkan kepada masjid dan orang persendirian.. Tapi dalam masa yang sama, saya ada simpan sikit untuk tampung renovation rumah tak lama lagi.. Yelah, nak renovate rumah pun kena ada kos jugak kan.. 

Best of luck... 

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

8 lovely notes

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators