Thursday, January 04, 2018

Top Commentor Disember 2017 - Januari 2018

Image result for applause gif

Assamualaikum wbt...
Alhamdulillah, saya akan teruskan tradisi saya seperti biasa, untuk menghargai sahabat saya yang tak henti-henti untuk bagi support pada jurnal saya nie.. Hampir dua tahun saya buat segmen nie, dan Insha Allah ianya akan berterusan hingga ke akhirnya..  Terima kasih pada awak suma kerana tak putus-putus untuk tinggalkan nota pada jurnal saya, walaupun ada di antaranya saya hanya jadi silent reader saja.. Harapnya hubungan silaturahim nie akan berterusan tanpa sebarang prejudis antara kita.. Okey, diumumkan nama-nama yang bertuah.. 

Image result for congrats png

Tahniah pada 10 orang sahabat saya yang tersenarai..

http://starlavenderluna.blogspot.com


Tahniah pada Cik Ash, Shafyqah Azry, Anum Abdullah dan Cik Renex kerana memasuki semula carta saya dan macam biasa, saya akan berikan saguhati pada yang bertuah, kali nie saya nak berikan pada seorang yang baru masuk dalam senarai saya, dan beliau adalah : -

Nota : Maaf, saya pinjam header awak yea.. Thanks...

http://starlavenderluna.blogspot.com
Nur Azian Jaafar
Kepada sahabat yang tersenarai kat carta tue, sila whatsapp pada saya (019-9884032) butiran awak untuk tuntutan hadiah seperti nama penuh, alamat penuh dan no. telefon.. Insha Allah, nanti saya akan poskan hadiah awak nanti.. 
Pada sahabat yang tak tersenarai tue, jangan kecewa yea sebab mungkin lepas nie nama awak pulak yang bertuah untuk duduk dalam carta saya.. Pada sahabat yang ada dalam list tue, saya buatkan bloglist khas untuk awak sehingga 31 Januari 2018..

http://starlavenderluna.blogspot.com

Tahniah sekali lagi dan terima kasih tak terhingga kerana sudi tinggalkan nota dalam jurnal saya nie, dan Insha Allah saya akan terus berusaha untuk menulis (errkk..menulis ke menaip..??) dalam jurnal nie... 

Tahniah pada semua...!

11 comments:

  1. Alhamdulillah.. Masih berada di carta.. Tahniah buat semua yang tersenarai..

    ReplyDelete
  2. Wahhh seronoknya.. tak sangka tersenarai.. walau berada di no 10 je pon.. tapi dpt hadiah.. hihihi. Thanks sis ! nanti sy wassap okey.

    ReplyDelete
  3. Wahhh tahniah ada semua yang tersenarai..

    ReplyDelete
  4. wah..tahniah untuk diri sendiri dan kepada korang yang tersenarai..

    ReplyDelete
  5. Tahniahhh, tahniahhh! Yay !
    Nk jugakk dok dalam bloglistt

    ReplyDelete
  6. alaaaa terkeluar dari carta la pulak

    ReplyDelete
  7. lama juga aida di bawah tempurung study ari tu, shikin.
    memang tau dah tak masuk list shikin kat sini.
    maaf ye...

    ReplyDelete
  8. baca sini kak, thanks hadiah dah smpai...

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/02/hadiah-kakshikin-dah-sampai.html

    ReplyDelete
  9. Wahhh.. tahniah para pemenang.. and you are a lovely person buat giveaway macam ni and hantar hadiah ke rumah... keep on blogging! ^^

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers