Wednesday, January 24, 2018

Sekitar aktiviti perhimpunan tahunan JBPM dan library

Assalamualaikum wbt.. 
Seperti setiap tahun, pada awal bulan Januari, JBPM akan mengadakan perhimpunan tahunan JBPM peringkat ibu pejabat dan ianya telah berlangsung pada hari Khamis lepas.. Saya nak kongsikan sikit gambar aktiviti perhimpunan tahunan JBPM, memang meriah...

http://starlavenderluna.blogspot.com

http://starlavenderluna.blogspot.com

http://starlavenderluna.blogspot.com

http://starlavenderluna.blogspot.com

http://starlavenderluna.blogspot.com

Gambar kat bawah nie adalah penerima anugerah sijil penghargaan JBPM kepada orang awam dan pengamal media yang sanggup bergadai nyawa untuk menyelamatkan mangsa kebakaran dan mengurangkan kerugian harta benda, antara yang dapat sijil nie adalah pelajar tahfiz Darul Ittifiqiyah, jururawat dari Hospital Sultanah Aminah dan ramai lagi.. 

http://starlavenderluna.blogspot.com


http://starlavenderluna.blogspot.com


Acara tahunan nie selesai dalam pukul 10 pagi dan setelah makan yang disediakan, saya dengan ketua unit library pun bergegas ke library untuk membuka gerai jualan kami.. Awak ingat kan entri saya yang terdahulu...


So inilah aktiviti yang kami buat setiap 2 tahun...

http://starlavenderluna.blogspot.com


http://starlavenderluna.blogspot.com

http://starlavenderluna.blogspot.com

http://starlavenderluna.blogspot.com


http://starlavenderluna.blogspot.com

http://starlavenderluna.blogspot.com

Alhamdulillah, dengan mendapat sokongan penuh daripada staff kat situ, dapatlah sikit hasil daripada jualan majalah lama.. Kami gunakan hasil jualan tue untuk membuat aktiviti library seterusnya, maklumlah sumber kewangan adalah terhad.. Yang penting, library kami nie sentiasa ada pengunjung setia dan orang lain tahu tentang kewujudan library jabatan... 

#teambpt #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #bloggersepang #starlavenderlunajournaloflife #perawaturutterapibuanganginbagiwanita

5 comments:

  1. seronok nyer.
    aida suka kalau bab majalah2 lama2 ni.
    iye la dulu kala lagho sgt, tak membeli.
    dah tua-tua ni terminat plak :)

    ReplyDelete
  2. Aktiviti yang berjaya menarik pengunjung dan menjana income.. Tahniah Shikin..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah ada hasil jugak untuk tabung library. Congrats kak shikin & the gang :D

    ReplyDelete
  4. Sukanya mama tgk org pakai.uniform

    ReplyDelete
  5. wahh meriah sambutan tu.. seronok pulak tengok ni

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers