Pesta Buku Antarabangsa kini kembali lagi...

10:33 AM

Image may contain: text

Assalamualaikum wbt..
Haa, ini berita baik untuk peminat buku dan novel.. Bookmark tarikh nie dalam planner awak suma, pesta buku antarabangsa kini kembali lagi di tahun 2018.. 

Buat planning awal-awal jika mahukan buku dan novel dengan harga yang terbaik, macam saya nie, saya memang akan ambik cuti rehat satu hari untuk ke sini, sebab bila pergi hari bekerja rasa macam tak puas nak pusing-pusing ke gerai-gerai buku.. Nak pegi pada hari Sabtu atau Ahad, rasa macam padat sangat.. Lagipun tuntutan appointment client urut saya tak membolehkan untuk saya pegi pada hari cuti am.. hihihi

So, apa lagi, jom la ramai-ramai pegi ke pesta buku antarabangsa nie.. 


You Might Also Like

9 lovely notes

  1. Pesta Buku Antarabangsa memang ditunggu-tunggu oleh peminta buku..
    Harus block the date.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. * peminat buku not peminta - sorry typo error

      Delete
  2. bestnya nak cari buku kisah cinta irine nadia yg blogger tu

    ReplyDelete
  3. huhu azam tahun baru nak kurgkanbeli buku tp mata nie blink blink tgok pesta buku nie haha

    ReplyDelete
  4. Wahh bestnya!! Kena book tarikh awal-awal ni karang nyesal pula

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa, kalau dekat mesti wawa pergi ni.

    ReplyDelete
  6. Tahun nie macam tak berjaya juga je nak pe Pesta buku.. huhuhu...

    ReplyDelete
  7. frankly speaking, aida tak pernah ke pesta buku ni, shikin.
    maybe sebab di kl kot.
    ada member aida tu, blogger juga dari melaka, every year ke pesta buku ni.
    memborong novel!

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators