Review : Ribbon box perfume

9:54 AM



Assalamualaikum wbt..

Cantik kan kotak minyak wangi nie.. Sebenarnya saya ingat nak tunjuk gambar minyak wangi dengan model tapi model nya dah lari laa.. huhu.. Takpelah.. Okey, awak nak tahu, kotak nie sesuai sangat untuk dibuat hantaran ataupun nak bagi gift pada seseorang.. Harga bagi sekotak nie murah aje dan sekarang nie mereka tengah buat promosi.. 

So pada sesiapa yang nak tunang ke kawin ke ataupun nak bagi kesayangan sebagai hadiah ulangtahun, awak boleh pegi ke fanpage facebook 



Berminat..? Awak boleh Whatsapp pada nombor ini... 019-217 5815 .. Tengok.. Murah kan.. Kat gambar tue contohnya adalah set couple 12 dalam 1.. Banyak tue.. So, memang tak rugi kalu awak shopping kat ini..

Kat mana..?? Boleh ke page mereka.. 


You Might Also Like

11 lovely notes

  1. Cantiknya.. Memang sesuai sangat untuk hantaran.. Tambahan pula sekarang nie emmang musim majlis kawin kan..

    ReplyDelete
  2. Cantiknya! Sesuai kalau nak dijadikan hadiah ni :D

    ReplyDelete
  3. cantik betul packaging dia.. sesuai buat gift nih.. ehehehe. mesti wangi sangat kan? ina duk bayangkan bau kayuan

    ReplyDelete
  4. Cantiklah packaging dia. Mmg sesuai buat hantaran Dan gift ni

    ReplyDelete
  5. murah jugak, worth la kalau nak buat hantaran. nice2!

    ReplyDelete
  6. cantik jugak packing produk ni , boleh buat set hantaran

    ReplyDelete
  7. haha, siapalah model bertuah tu yg melarikan diri...
    apapun, menarik bungkusan sesuai utk gift.

    ReplyDelete
  8. packaging dia da cantik dah,xyah susah2 dah nk gubah kalau jadikan hantaran kan

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators