Kuiz Celik Minda anjuran Perpustakaan Negara Malaysia

3:53 PM

Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, selesai jugak akhirnya saya membuat perubahan pada blog library.. Semalaman tak tidur tau, wak... huhu niepun mata dengan kepala dah ting tong kejap.. Malam karang ada appointment urut dengan client baru, nasib baik dekat jea dan nasib baik jugak ada driver dah sekarang nie.. Kih..kih..kih...

Haaa..ayat saya mula mengarut, tengok tajuk kat entri nie lain, tapi dok citer pasal hal lain.. Saja nak promote, mana ada rezeki untuk awak suma menang dalam kuiz nie kan.. Nie haa.. Perpustakaan Negara Malaysia sekali lagi buat kuiz untuk semua rakyat Malaysia, tema dia Malaysiaku Indah.. Penyertaan nie adalah berupakan secara talian, jadi takyah pakai borang dah, maklumlah zaman IT  nie, kena online jea kan..





Tengok..? Syarat nie mudah jea, wak.. Nak join..? Awak klik pada gambar kat atas tue, dan ianya akan diakses secara terus pada borang online.. Cuba tau..Jangan tak cuba.. Mana tau rezeki untuk kita semua...

Best of luck...

You Might Also Like

5 lovely notes

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators