Jurnal mengenai resipi masakan

5:22 PM

Assalamualaikum wbt...
Hai..Did you missed me..? hihihi Sorry sebab lama tak update jurnal nie.. Bukannya apa, saya sedang buat satu lagi jurnal untuk awak suma. Jurnal nie saya himpunkan semua resipi yang saya dah buat dan ianya menjadi rujukan saya mahupun awak.. Nak tahu camne rupanya..?

Inilah hasilnya yang saya buat...

http://starlavenderluna.blogspot.com

http://starlavenderluna.blogspot.com

Saya namakan jurnal saya nie, Dapurcengkih.. Ianya ringkas jea sebab senang kalu awak nak cari apa-apa resipi kat situ... Kenapa panggil Dapurcengkih...? Dah nama pun resipi masakan, saya jenuh jugak dok mikir apa nama yang sesuai untuk jurnal saya nie.. Oleh kerana kawasan dapur memang untuk tempat memasak, saya letakkan nama dapur tapi blogger tak dapat nak berikan nama tue, jadi saya tambah la cengkih kat belakang dia.. So jadilah Dapurcengkihdotblogspotcom.

Kat mana nak tengok...? Awak boleh ke sini.. 

http://starlavenderluna.blogspot.com

Nampak tak anak panah tue..? Ianya dekat menu resipi masakan.. Saya letakkan link jurnal masakan saya di situ.. Ada macam-macam kategori yang saya letakkan termasuklah masakan Terengganu.. Ingat nak delete aje page yang sedia ada tapi memandangkan pageviews pada page tue terlalu tinggi, jadi rasa sayang pulak nak buang..

So, pada awak yang nak tengok pada jurnal saya tue, sila klik pada page tue yea..


You Might Also Like

5 lovely notes

  1. Wahh ada satu lagi blog ye sis Shikin.. By the way memang kalau perkongsian resepi ramai betul readers kan :)

    Semoga bermanfaat dan mendapatkan saham pahala kepada sis

    ReplyDelete
  2. best lepas ni senang refer bahagian masakan shja kan sis =)

    ReplyDelete
  3. lepas ni boleh cedok resipi shikin yang simple2, mrs pip bab resepi simple mmg suka nak try...hehe.

    ReplyDelete
  4. wahhh terbaik tu... ada resepi nanti boleh usha tu

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators