Thursday, December 28, 2017

Hasil dari voucher Zalora...

Image result for quote

Assalamualaikum wbt..
Lama betul draf nie dok peram yang sepatutnya dah publish masa bulan November lepas, tapi biasalah.. Kalu dah banyak keja nie ditambah plak ada penyakit lupa sikit-sikit, tue yang diperam.. Kalu jadi asam boi pun sedap.. hihi

Amendalah saya dok melalut pasal asam boi plak.. adoii.. sori..sori..

Awak masih ingat lagi tak entri saya pasal barangan kemas daripada Zalora..? Kalu belum baca boleh ke ➼SINI .. Bila dok belek-belek barangan kemas, saya baru teringat yang saya masih ada lagi voucher dari Zalora.. Jadi mulalah godaan daripada hati untuk mencari barangan kat Zalora.. 

Oleh kerana voucher tue dah nak hampir tamat, saya ambik keputusan untuk beli nie...


Dua utas rantai yang berkilauan nie memang telah berjaya memikat hati saya, walaupun saya sebenarnya mempunyai alergik tentang benda yang berlogam. Takleh pakai sebenarnya, kalu tak mesti akan gatal-gatal.. huhuhu 

Tapi saya simpan untuk diberi pada anak sedara bila dia besar nanti.. Cantik kan..? 

Nak tengok yang lain-lain..? Boleh... Awak boleh ke ➻SINI untuk window shopping.. 

8 comments:

  1. cantik.. sy pon sme.. alergik. tapi suka !

    ReplyDelete
  2. wah cantiknya,,CR pun tengah tgu brg dr zalora. tak sabar :)

    ReplyDelete
  3. CCL pun alegik jugak kalau pakai rantai gelang or subang emas .. kalau pakai confirm gatal-gatal mula lah naik bintik merah . Lepih prefer pada silver

    ReplyDelete
  4. Waahhh.. cantiknyaa kak.. huhu samalah sy pun ada alergik juga .. x leh pakai barangan kemas.. haha even pakai gelang atau jam tgan pun gatal

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers