Top Commentator bulan Julai 2022... TAHNIAH..!!!

Wednesday, July 20, 2022


Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, terima kasih saya ucapkan pada awak semua yang selalu saja singgah ke jurnal saya, tanpa awak maka jurnal nie tak wujud.. Hihihi.. Seperti biasa, untuk menghargai kedatangan awak semua kat jurnal nie, saya akan terus mengekalkan carta bulanan Top Commentator..

Okey, TAHNIAH diucapkan kepada 10 nama yang berjaya masuk dalam carta bulanan dan nampaknya pada carta bulanan kali ini berubah hampir 100 peratus... Saya nak ucapkan selamat kembali dalam carta bulanan saya kepada Nurin Irsalina, Syaz Rahim, kak Adianiez Aida dan Kak Ammi.
Jadi inilah senarai yang bertuah dan terpilih..


TAHNIAH diucapkan kepada nama yang terpilih.. Harap awak dapat memberikan details awak seperti nama penuh, alamat penghantaran dan nombor telefon kepada saya [Pengeposan.wasap.my] untuk tujuan pengeposan hadiah... Bagi pemenang luar negara pula (Camdandusler) pula, saya akan buat blog review khas untuk awak.. Untuk pemenang bulan Mac, April, Mei dan Jun saya masih belum menerima maklumbalas daripada mereka.. Sekiranya ada maklumbalas, saya akan poskan bersekali dengan pemenang bulan ini..

Seperti kebiasaan juga, kesemua 10 orang Top Commentator pada bulan ini akan dimasukkan dalam bloglist khas sehingga 31 Julai 2022... Awak pun boleh juga singgah ke blog mereka, kenali mereka dan follow mereka kerana mereka semuanya blogger yang hebat belaka.. Memang tak rugi kenal dengan mereka.. Jom kita singgah...

TAHNIAH DIUCAPKAN PADA AWAK SEMUA...!! YOU ARE THE BEST OF THE BEST...!!! TERIMA KASIH KERANA SELALU MENYOKONG SAYA..!!


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal12 comments

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧