Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Monday, May 03, 2021

Assalamualaikum wbt...
Awak masih ingat lagi tak dengan entri saya yang lepas...?


Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Alhamdulillah, pada 22hb April yang lepas, kami telah berjaya membuat program yang dijalankan serentak di seluruh negara.. Memandangkan sekarang nie musim pandemik, so kami decided untuk buat pertandingan secara online, iaitu pertandingan swafoto paling kreatif dan pertandingan cabutan hadiah misteri...

Walaupun kami buat secara online, kami juga menjemput beberapa orang staf untuk sama-sama menjayakan program ini.. Alhamdulillah, kami menerima kedatangan staf gunasama dan anggota bomba termasuklah Pengarah Negeri untuk baca 10 minit nie dan kesemua staf yang hadir ke library telah diberikan doorgift... 

GAMBAR SEKITAR AKTIVITI PROGRAM

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

PEMILIHAN PEMENANG PERTANDINGAN 

Pada 23hb April, kami telah menjemput Pengarah Pengurusan untuk jadi juri bagi kedua-dua pertandingan tersebut... Untuk pertandingan swafoto paling kreatif, inilah gambar-gambar kiriman pemenangnya..

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi


Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi


Untuk pemilihan pemenang cabutan hadiah misteri, awak boleh tengok video ini...



Setelah nama-nama pemenang ini diumumkan, maka saya ditugaskan untuk mencari hadiah.. Hihihi apa hadiahnya..? Nama pun hadiah misteri kan.. hihi.. Ketua unit saya telah mencadangkan bagi penyampaian hadiah, kitorang akan buat secara suprise delivery... So, pada 28hb April yang lepas, kami menjemput Penolong Pengarah Kanan, Cawangan Pentadbiran bagi mewakili Pengarah Pengurusan untuk menyampaikan hadiah.. Masa tue, ribut kuat tengah melanda Putrajaya, tapi demi nak buat suprise delivery, kami sanggup untuk meredah ribut tue... 

GAMBAR PENYAMPAIAN HADIAH KEPADA PEMENANG

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit | Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi



Alhamdulillah, tercapai jugak program yang kami jalankan ini.. Rasa seronok bila program ini berjalan dengan lancar... 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



6 comments

  1. Bestny ada ptandingan mcm nii 😍

    ReplyDelete
  2. Siap ada hadiah misteri.

    ReplyDelete
  3. Wah.. tahniah Shikin.. Sukses aktivitinya..
    Suka pula tengok aksi membaca abang-abang bomba dekat jentera bomba tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. senyum sendiri tengok semua gambar. baguslah anjurkan program macam ni. menggalakkan lagi orang membaca

    ReplyDelete
  5. Menarik ada aktiviti macam ni!

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada pemenang. Ayuh semaikan budaya membaca.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧