My new theme of journal

Monday, May 03, 2021

My new theme of journal

Assalamualaikum wbt..
Dah lama rasanya saya tak tukar baju jurnal nie.. Kali nie saya tak godek-godek coding, tapi saya mintak bantuan daripada rakan saya Alien Oren untuk membantu saya dalam penukaran baju.. hihihi.. Okey tak..? Mula-mula nak pakai colour ungu memandangkan saya peminat colour lavender, tapi bila fikir-fikir balik, colour hijau menjadi pilihan.. 

Saya memilih colour blueish turqouise iaitu colour hijau pastel.. 

Untuk header pulak, saya masih lagi memilih gambar typewriter dan buku jurnal sebagai tema header jurnal saya... 

Pada sesiapa yang nak guna khidmat Alien Oren bolehlah hubungi beliau untuk penukaran baju blog awak... Dia boleh buatkan header blog yang cantik dan cute.. Yang paling menariknya adalah, awak boleh pilih design yang awak inginkan, harga pun berpatutan jugak.. 


Oh ya..!! Sekarang nie AO sedang mengadakan contest yang menarik.. 


Semoga AO dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, terima kasih kerana tolong design kan jurnal akak.. 



#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



7 comments

  1. cantik and cute ! nak guna juga khidmat AO ni soon, hehehehe

    ReplyDelete
  2. cantikkkkkk. saya pun suka kaler ni..

    ReplyDelete
  3. Wah cantik lah blog kak Shikin sekarang ni 😍😍😍

    ReplyDelete
  4. waahh, cantik sekali baju raya jurnal akak. Niceee! In love sangat πŸ’–πŸ’–

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧