Top Commentator bulan November 2020.. TAHNIAH..!

4:21 AM

Top Commentator


Assalamualaikum wbt..
Okey, seperti biasa saya akan umumkan pemenang Top Commentator untuk bulan November.. Sebelum tue saya nak ucapkan bebanyak terima kasih pada awak semua kerana masih sudi untuk membaca jurnal saya walaupun saya tak dapat nak bagi komitmen yang jitu pada jurnal ini ekoran daripada kerja-kerja hakiki dan kerja-kerja sampingan saya..

Top Commentator



Anyway, TAHNIAH diucapkan kepada 10 orang Top Commentator yang berjaya memasuki carta bulanan saya.. Selamat kembali kepada Kak Sha Mohamed dan Azhafizah MN kerana berjaya memasuki carta bulanan ini.. 

Oleh kerana semua yang tersenarai ini pernah menjadi pemenang, saya terpaksa membuat cabutan undi.. So, jom kita tengok video ini, siapakah yang bertuah untuk menerima hadiah kecil ini, jadi saya berlaku adil kepada semua orang.. 



TAHNIAH diucapkan pada nama yang disenaraikan.. Untuk pemenang bulan September dan Oktober hadiah awak akan dipos bersama dengan pemenang bulan ini.. Maaf di atas kelewatan pengeposan kerana PKPB yang membataskan pergerakan...

Top Commentator

Seperti biasa jugak, kesemua 10 orang yang berjaya memasuki carta bulanan ini akan dimasukkan dalam bloglist khas sehingga 30 November 2020...



Tahniah diucapkan..


You are the best of the best...!


Terima kasih kerana selalu support saya..

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

11 lovely notes

  1. Cari-cari mana videonya.
    Apapun alhamdulillah dapat melawat blog ini lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak kena tengok melalui web version, kalu mbile version mmg x nmpk videonya😊

      Delete
  2. yay! congrats kepala si pemenang :) and i am top 3!! yay!

    ReplyDelete
  3. Wah nama Cik TK pun ada di situ... Hehe btw tahniah kepada pemenang!!!

    ReplyDelete
  4. Wah ada nama saya lah dekat situ 😍Tahniahhh pemenang

    ReplyDelete
  5. wah tahniah kepada semua yg tersenarai :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pengomen tegar :)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators