Siap 'task' untuk BDR...

10:03 PM

Assalamualaikum wbt...
Alhamdulillah, akhirnya siap jugak 'task' yang diberikan untuk BDR dan telah antar pada ketua unit saya pada 10hb lepas... 

Phewwww.... penat gilerr bila buat 'task' di rumah, especially bila ada anak-anak bulus yang suka duk kacau saya buat kerja.. 

'task' untuk BDR...


So, inilah hasilnya... Gambar yang pertama tue, saya dapat siapkan sebelum due date dan bersedia untuk antar pada hari esoknya, tapi belum siap seratus peratus disebabkan belum buat finishing lagi..

'task' untuk BDR...


Next gambar, pada mulanya saya nak buat bentuk binding book, tapi ianya terlalu tebal dan nampak tak sesuai untuk dibuat binding.., jadi saya pun buat secara buku biasa, stapler pada belah tepi dan guna binding tape untuk finishing... dan inilah hasilnya..


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

6 lovely notes

  1. Teringat dahulu buat projek sekolah buat binding macam itu juga.

    ReplyDelete
  2. teringin nak baca task yg macau scammer tu

    ReplyDelete
  3. menarik nyer gini, shikin.
    library ofis aida xde plak buat compilation gini.
    just buat yg berkaitan dgn jabatan aje.
    if gini, kita boleh tahu kan tentang berita terkini selain dari kisah jabatan kita.
    terbaik!

    ReplyDelete
  4. lebih jimat kan shikin :)
    kemas hasilnya..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Lega bila kerja BDR dah siap :)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators