Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Bebelan Cik Min

12:00 AM

Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna

Assalamualaikum wbt,
Alhamdulillah.. Minggu nie siapa yang direview..? Jom kita kenal-kenal dengan sahabat blogger pilihan saya minggu ini..


Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Bebelan Cik Min

Blog Bebelan Cik Min... Nama di sebalik nama blog ini adalah Siti Aminah Shamsudin atau lebih dikenali sebagai blogger Cik Min. Berumur dalam lingkungan 30-an, sudah berumahtangga, berasal dan menetap di Klang.. Cik Min merupakan salah sorang ahli Airasia Bloggers Community...

Sebenarnya saya sendiri dah lupa sejak bila Cik Min menjadi rakan blogger saya tapi apa yang pasti, kami mesti saling follow antara satu sama lain melalui GA ataupun segmen anjuran rakan blogger.. Kalau awak nak tau, Cik Min merupakan seorang usahawanita yang mengeluarkan produk makanan iaitu Min'z Sambal Hitam Pahang, dan produk nie pernah keluar kat tv dan majalah.. Selain itu, Cik Min merupakan seorang traveller dengan memberikan pelbagai review tempat yang menarik, barangan dan sebagainya.. Kalau awak tengok pada header blog Cik Min sudah mencerminkan dirinya yang sebenar.. Cik Min jugak merupakan rakan facebook saya dan kami saling 'like' antara satu sama lain, kadangkala drop down komen.. hihihi.. Ohh selain daripada blog Cik Min ini, dia ada satu lagi blog yang berkaitan dengan produk Cik Min iaitu sambal hitam Pahang yang dinamakan sebagai http://minionliciousenterprise.blogspot.com ... 

Antara entri yang menarik untuk dibaca adalah :-

Air Asam Timun...Resipi Rare Turun Temurun ;
6 Cara Tingkat Kesuburan
15 Tempat Yang Wajib Dilawati Di Batam ;
Min'z Sambal Hitam Pahang Memenuhi Citarasa Semua ;

Dan banyak lagi entri yang menarik..


www.shikinrazali.comKepada Cik Min, terima kasih diucapkan pada Cik Min kerana masih lagi menjadi rakan blogger dan rakan facebook saya.. Saya doakan agar perniagaan Cik Min akan menjadi lebih maju ke hadapan dan Insha Allah ke peringkat antarabangsa, sapa tau kan.. Saya doakan agar Allah merahmati, memberkati dan melindungi Cik Min sekeluarga di dunia dan di akhirat.. Saya doakan jugak agar Cik Min terus berjaya dalam dunia blogging and keep it up, don't give up.. Semoga ikatan ukhuwah silaturahmi antara kita akan berkekalan dan diredhai oleh Allah, Insha Allah. 


blogwalking

Jom kita singgah dan kenal dengan blogger Bebelan Cik Min dan salam perkenalan pada semua.. 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #sahabatbloggerpilihanStarlavenderluna



You Might Also Like

8 lovely notes

  1. Oo..ada juga info yang baru kita tahu tentang bebelan cik min ni 🤞🤞 btw tahniah cik min

    ReplyDelete
  2. Tahniah cik min .. nak BW jap kat cik min

    ReplyDelete
  3. tauke sambal hitam Pahang yg awesome...

    ReplyDelete
  4. Nak terjah blog Cik Min sat lagi..
    Bila stok sambal hitam Pahang habis boleh order dengan Cik Min..

    ReplyDelete
  5. Eh malunya kite heheh..tq wakkk sudi review blog kte yang tak seberapa ni..tqtqttq..terharu sangat

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators